Tonla-kazan Açığı-2 Buda ben den olsun :-)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali0503

ali0503

Üye
    Konu Sahibi
Tonla-kazan Açığı-2 Buda ben den olsun :-)
Size asıl tonla-kazan açığını veriyorum.hem de risksiz yani 00:00 saniye de gitmiyor ama ya giderse kontor ama benim yaptığında sıfır risk var.nasıl yapıyorum ben de bu açığını tesadüfen farkettim ödemeli arama yapıncada açtığınız zaman kazanılıyor. kısacası ben de 3 hat var ve her 1 hattan 3 kere arama yapıyorum diğer 2 hattımın her birine buda ne yapar:) Günlük 40 kuruş kazanıyorum hat başına bu da 30gün*40kuruş=12TL yapar.yani sömürün sömüre bileğiniz kadar.Daha çok hat olursa o kadar çok sömürürsünüz.hade kolay gelsin herkese...

♥SE®ENITY♥™

Üye
evet bunu 1 ay önce keşfetmiştim açıkcası pekde ilgilenesim gelmemişti teşekkür ederim bilgi için

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
hmmmm deneriz :ehe

ilo53

ilo53

Üye
deneyen varmı

yarseli

Üye
teşekkürler bilgi için

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:ehe ne kadar açık var bu şirketlerde yada ne kadar açlık var yurdum insanlarında...

k11

Üye
Hımm güzel bir fikir hesaplar zaten senin oldugu için konustugun yine sen ödüyorsun tek sorun sana senin harcadıgından fazlamı geliyor lira azmı muhtemelen azdır yine zarar yani :)

mahmut716

Üye
yanlış bilgi beyler...

ali0503

ali0503

Üye
    Konu Sahibi
100/100 Kesinlikle doğru bilgidir.ben kullanıyorum kaç aydır.hem arkadaşın biri tonlakazanın sitesine bakmış, cevabınıda almış.hem kim açığını sitesinde paylaşır ki akıl var mantık var arkadaşım.arkadaşlar deneyin görün diyorum size denemesi bedava zaten arıyorsunuz ödemeli kazanıyorsunuz deneyen arkadaşlarda doğru olduğuna dair cevap yazssın denemeden yorum yapmayın lütfen saygılarımla...

hayalist

hayalist

Üye
Boş ton mevcut. Tonu olmayanlar yetişsin..

Turkcell - gnctrkcll
Kalan kişi sayısı : 5.049

Paranoya

Paranoya

Üye
Teşekkürler .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...