Tongbu'da Telefon Üzerinden Fixleme Var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

1ht1baron

Üye
    Konu Sahibi
Tongbu'da Telefon Üzerinden Fixleme Var mı?
Normalde vshare kullanıyorum. Tarihi 1 eylüle alınca uygulamalar fixleniyor. Fakat tongbuda telefon üzerinden fixleme olayını bir türlü anlayamadım. Vshare'yi bazı oyunlarda kullanmıyorum çünkü game center sandbox olarak görüyor. Böylece vshareden indirdiğim oyunlarda game centerden ne arkadaş ekleyebiliyorum ne de online oynayabiliyorum. Fakat tongbudan indirdiğim oyunlarda sorunsuz online oynanabiliyor. Youtube'deki birçok videoyu izledim fakat hiçbiri işe yaramıyor. Son sürüm tongbuda nasıl fixlenir? Bilgisi olan var mı?

Abstract_Loco

Üye
onu bende çok merak ediyorum ama vshare nedir onu anlamadım ben hiç bir şekilde bilgisayarsız fixleme yapamadım ya vshare kolaysa bende kullanayım onu

bilgili_bilgili

Üye
ben ipad 3 ios 6.0.1 yüklü cihazımda tongbu uygulamasından fixlemeyi yaptım internet bağntısı varken bir tıklamayla kendi kendini onarıyordu
fakat ios 8 çıkmadan bikaç gün önce ios 7 geçtim artık çalışmıyor fixleme çince yazılar çıkıyor anlamadım bişey.

Abstract_Loco

Üye
ipadda farklı mı oluyor bilmiyorum ama ben ipodda cihazdan hiç fixleme yapamadım nasıl yapılıyor onu bile bilmiyorum

Üst Alt