TomTom navigasyon uygulaması, Ekim ayında Android için yayınlanacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
TomTom navigasyon uygulaması, Ekim ayında Android için yayınlanacak

IFA 2012 : TomTom navigasyon uygulaması, Ekim ayında Android için yayınlanacak
Navigasyon teknolojileri alanındaki başarılı firmalardan TomTom, iOS'un ardından Android uygulamasını da Ekim ayında yayınlayacağını açıkladı.

IFA 2012 fuarında Android uygulamasını ziyaretçilerin beğenisine sunan TomTom, uygulamada yerleşik haritalar, IQ güzergahlar ve HD trafik görünümü teknolojilerini biraraya getiriyor.

TomTom hizmetlerini mümkün olan tüm cihazlara sunmayı hedeflediklerini belirten firma yöneticisi Corinne Vigreux, Android için TomTom uygulamasının bu hedefte önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Android için TomTom uygulamasının detayları ve satış bilgileri Ekim ayına yakın bir tarihte açıklanacak.

15097

15097

Üye
Hadi hayırlısı :)

avcitalip

avcitalip

Üye
hadi bakalım android'e zaten adam gibi bir navigasyon programı gerekiyordu şimdi hakkını yememek lazım en iyi navigasyon nokia'da var şuanda sesli bile söylüyor

nokia'yı nokia yapan binlerce sebep var fakat samsung'u veya diğer android telefonları telefon yapan tek bir neden var " DESTEK "

Nerede o dolby
nerede o kaliteli ovi maps
nerede o kolay klavye

vs vs :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: suat1111 ve CONNECTED7
-Emre

-Emre

Üye
Sesli olsa iyi olur :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
inşallah sağlam bişey yaparlar..

burakc1907

Üye
hadi bakalım android'e zaten adam gibi bir navigasyon programı gerekiyordu şimdi hakkını yememek lazım en iyi navigasyon nokia'da var şuanda sesli bile söylüyor

nokia'yı nokia yapan binlerce sebep var fakat samsung'u veya diğer android telefonları telefon yapan tek bir neden var " DESTEK "

Nerede o dolby
nerede o kaliteli ovi maps
nerede o kolay klavye

vs vs :ağlarım:

kardeş haklısın samsungun kullanılabilirliği android işletim sistemini kullanması ah şu nokiada bir android işletim sistemi kullanmaya başlasa yada ios :D tadından yenmez. :D

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeş haklısın samsungun kullanılabilirliği android işletim sistemini kullanması ah şu nokiada bir android işletim sistemi kullanmaya başlasa yada ios :D tadından yenmez. :D

nokia nın ios'u kullanması imkansızdır çünkü ios apple'a özel bir işletim sistemidir bende nokia'nın android'e geçmesini çok istemiştim fakat wp ye geçti şimdi her şeyi yeniden kuruyorlar 2016'yı bekleyin diyorlar bakalım 2016'da neler olacak 4 yıl sonra yani o zamana kadar s3'ümde çoktan eskimiş olacak ya gidip wp li nokia alacağım yada iPhone kaç çıkarsa artık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt