TomTom Europe 860.3102 Multilingual (2010) 2.32 GB Türkiye'nin %67 haritası programda açıktır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
TomTom Europe 860.3102 Multilingual (2010) 2.32 GB Türkiye'nin %67 haritası programda açıktır

TomTom Europe 865.3244 Perakende (MULTI / RUS) | 2.23 GB

Harita Avrupa'nın % 99,9 bir alanını kaplar:
Andorra, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, İtalya, Liechtenstein, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, San Marino, Slovakya, Slovenya, İspanya San , İrlanda, Hollanda, İngiltere İsviçre İsveç, Kanarya Adaları, Vatikan.

Kısmen:
Türkiye (67), Romanya (13), Rusya (37), Bulgaristan (54), Letonya (63), Hırvatistan (60), Adriyatik Denizi ve Ukrayna (38) kıyı bölgesi kapsayan dahil.

Bağlantı Arnavutluk yollar, Bosna-Hersek, Makedonya, Moldova, Karadağ, Sırbistan, Beyaz Rusya. daha 11 daha yolun uzunluğu mln.km. Harita neuproschennaya fonksiyonları içerir IQRouts, ALG ve konuşma. Anlamlı, niceliksel ve niteliksel hem POI) (haritalama ilgi çekici gelişmiş başlıkları ekledi fazla 3.2 milyon.

• Beğen
Tepkiler: hazaladana

hazaladana

Üye
merjaba arkadas bunlari bu tarih icin de gecerli mi acaba guncelmidir sence pel fazla anlamam ama iphone4 4.2.1 icin kullabilirmiyim bide partlari indirdikden sonra nasil birlestirme yukleme yapilacak acilarsan anlicam sekilde sevinirim simdiden tesekkurler

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
merjaba arkadas bunlari bu tarih icin de gecerli mi acaba guncelmidir sence pel fazla anlamam ama iphone4 4.2.1 icin kullabilirmiyim bide partlari indirdikden sonra nasil birlestirme yukleme yapilacak acilarsan anlicam sekilde sevinirim simdiden tesekkurler

Evet güncel bir paylajım Iphone da kullanabilirsin partları indir ilk partı çıkar dedikten sonra otomatik olarak tüm partları çıkarcak tek dosya halinde uygulama olcak :)Programın nasıl yükleneceğine gelirsek altda link verdiğim konu sana yardımccı olacaktır.

http://www.maxicep.com/iphone-destek-yardim/oyun-porgram-nasil-yuklenir-resimli-anlatim-309047.html

hazaladana

Üye
tesekkur ederim bide tesekkur simgesini bulamadim yoksa 531 olacakdin :D:D:D:D

--------------- Ekleme ---------------

buldum :D:D:

hazaladana

Üye
merhaba tekradan ben hepsini indirdim ve rarlari actim ama bir den cok dosya cikti simdi bunlari nasil birlestirecem ve telefona atacam guzel bir acikalma yaparsan sevinirim

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
merhaba tekradan ben hepsini indirdim ve rarlari actim ama bir den cok dosya cikti simdi bunlari nasil birlestirecem ve telefona atacam guzel bir acikalma yaparsan sevinirim

ilk bartı fare sağ tık buraya çıkar dedin mi otomatik olarak diğer partlarıda çıkartır gerekli birşeştirmeleride yapar zaten altta linkini verdiğim konuya bakarsan uygulamanın nasıl yükleneceğini anlatıyor

http://www.maxicep.com/iphone-destek-yardim/oyun-porgram-nasil-yuklenir-resimli-anlatim-309047.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt