TomTom 1.2 Turkey

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TomTom 1.2 Turkey
Arkadaşlar yeni haritası dün çıktı..Navigasyon sevenler için güzel bir program..Sadece Türkiye Haritası'nı veriyorum..Rapid linki ölmeden indirin bence..

• Beğen
Tepkiler: veyselin34 ve aydoganfb

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
nadir abi öncelikle konu için tşk bişi soracam sen 5800 ve iphone 3G kulancısısın sence hangisi daha iyi ve daha kulanışlı her yönden çevabını dörtgözle bekliyorum :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla yalan olmasın İphone 3g yi daha çok sevdim..sesi az çıkıyor ama kullanım yönünden daha rahat..görünüşü çok şık,program desteği çok geniş..düşünebiliyormusun tam dört tane navigasyon programı kullanıyorum ve hepside çok güzel..gps çekimi harika evde bile gps ye bağlanıyor..office belgelerini,müzikleri rahatlıkla yükledim..işin açığı çok memnunum..symbian baya dar bir sistem pek gelişme yok..ama iphonenun program desteği çok genişmiş..şu an izlenimlerim bunlar harika bir telefon..ayrıca ekran kalitesi 5800 10 basar..

• Beğen
Tepkiler: makrostaj

matkap006

Üye
link olu arkadaslar ıgo nun gps programındada ölu lınk vardı lutfen lınklerı yenılıyelım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim rapid akşamları hata verir yoğun olduğu için gündüz rahatlıkla indirebilirsin..

erman27

Üye
Arkadasim önce günaydin demek istiyorum sana benim nokia n73 üzerinde tomtom 6 programi var. Bana tükiyenin güncel haritasi lazim yardimci olabilirmisiniz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş baktım ama uzun zamandır güncellenmemiş..symbian os 9.3 gps programlar bölümüne bak..

eylulde

eylulde

Üye
merhaba,
linkte sadece haritamı var, yoksa program+haritamı?
tşk.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
program ve harita var..

hotcoffee

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Ben burada yeniyim , birazda bilgi fakiri demek daha doğru belkide iPhone 3GS için GPS proğramı olarak neyi tavsiye edersiniz ayrıca nereden ve ne şekilde yükleyip kullanabilirim yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum .
Saygılarımla
Zeydan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar,
Ben burada yeniyim , birazda bilgi fakiri demek daha doğru belkide iPhone 3GS için GPS proğramı olarak neyi tavsiye edersiniz ayrıca nereden ve ne şekilde yükleyip kullanabilirim yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum .
Saygılarımla
Zeydan
sana tomtom'u ve igo yu tavsiye ederim ikisinin de harita detayı çok güzel..bunlar sitede verildi..Turkey haritalarını indirip itunes programı ile pc den kuracaksın..

noble2004

noble2004

Üye
cok tesekkurler hem igo hemde tom tom yukledim bakalım test edecegım hangısı ıyı:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ikisi de birbirinden güzel..

SPRINTER_77

Üye
kesinlikle tomtom üç farklı navi ile avrupayı gezdim tomtom haricinde hepsinde hata aldım hatta birisinde HEİNSBERG DE SOLA DÖNÜŞ VERDİ SOLDA MERDİVEN VARDI DAHA KÖTÜSÜ EİNBAHN STRASSE İDİ VE DAHA KÖTÜSÜ ÇIKMAZ SOKAKTI DAHADA FENASI ALTIMDAKİ ARAÇ KAMYON DU YANİ 1 KM GERİ GERİ GİTMEK ZORUNDA KALDIM ALLAHTAN GECENİN ÜÇÜYDÜDE NE IRKÇI POLİSLER GÖRDÜ NEDE ARKADAN SIKIŞTIRILDIM O GÜNDEN BERİ TOMTOM DAN ŞAŞMAM

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
katılıyorum..ben de çok seviyorum..hatası en az olan..

Cancello

Üye
itunes de 59 dolar!! nerden ücretsiz indirebilirim acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonunu jailbreak yapman lazım..

naturel44

Üye
link ölü arkadaşalr

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tomtom 1.3 çıktı burada var..

ersiz

ersiz

Üye
arkadaslar merhabe bende tomtom xl var turkiye hartitasi yuklu degil bana xl destekledigi turkiye haritasi lazzim bu konuda yardimci ola bilirmiszni tesekurler simiden

Takipçi Satın Al

Üst Alt