Tolga ve Okan cimbomda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradoks

paradoks

Üye
    Konu Sahibi
Tolga ve Okan cimbomda
Sarı-kırmızılılar, Shakhtar'la milli futbolcu için bir yıllığına kiralık olarak anlaşıp, ön protokol yaptılar.
Menajer Haluk Canatar, Shakhtar'la İsviçre'de kampta bulunan Tolga'nın da G.Saray'ın Hollanda kampına geçeceği ve burada sarı-kırmızılı kulüple 1 yıllık sözleşme imzalayacağını açıkladı. Cimbom, Tolga'nın ardından Shakhtar Donetsk ile de anlaştı, başarılı futbolcu bir yıl kiralık forma giyecek.
Ukrayna ekibi ile Galatasaray yönetimi arasındaki imzalar, İsviçre'de bulunan Mustafa Turgun aracılığıyla atılırken, Tolga ise kendisini Galatasaraylı yapacak imzayı bugün Hollanda'da atacak. Yıldız oyuncu, menajeri Haluk Canatar ile birlikte Galatasaray'ın kamp yaptığı Trilburg şehrine geçecek. Tolga, Galatasaray'dan 1.2 milyon dolar alacak ve satın alma opsiyonu da Cimbom'da olacak.
Okan GALATASARAYDA

Okan yeniden G.Saray'da

Dün toplanan sarı-kırmızılı yönetim tecrübeli yıldıza dönüş yolunu açtı.

2 AY ÖNCE BELLİYDİ
Galatasaray yönetimi dün bir araya gelirken, toplantı sonrasında başkan Özhan Canaydın, Okan Buruk'un yeniden sarı-kırmızılı formayı giyeceğini açıkladı. Bu transfer için 2 ay önce onay verdiğini belirten Canaydın, "Okan bizim evladımız, boş mukaveleye imza atacağını söyledi. Şu an tatilde ve dönünce

kendisiyle sözleşme imzalayacağız" dedi.

SÜREN NE YAPACAK
Canaydın, Tolga ile de anlaştıklarını da ifade ederken, Okan'ın dönüşünün yönetimde oy çokluğuyla alındığı öğrenildi. Tepkilere rağmen tecrübeli futbolcu 4 yıl aradan sonra sarı-kırmızılı formayı giyecek. Şimdi "Dönerse kulüple ilişkimi gözden geçiririm" diyen Süren'in bu karara nasıl tepki vereceği merak konusu

Kaynak: pasfotomaç

ua_yako

ua_yako

Üye
HayirLi ugurLu oLsuN !!!
oKaN ßise çok ßuyuK KatKi sagLayacaK ßuNa eMiNiM !!!! diNaMo mußarek !
ToLga içinse diiceK ßsy ßuLamiorum ... ßedeLsiz aLmisiz , ßide ßedeL odeseydik taM oLurdu senin o ßoLgede song`un tomas`in eMre`n var sen gidiosun ßi dene daha aLiosun ßari eMre yi gonder toLga yi ßonservisiyLe aL !!!! :)

G_Unit

G_Unit

Üye
hayırlı olsun

Caine

Caine

Üye
bu adamların pek işe yarayacağını sanmıyorum. inşallah ben yanılırım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt