tlf hafızası boş olmasına ragmen

Sponsorlu Bağlantılar

azrail_

Üye
    Konu Sahibi
tlf hafızası boş olmasına ragmen
s.a. arkadaşlar N73 müsic edition tlfnum var tlf hafıasında hiç birşey olmamasına ragmen tlf hafızası dolu bazı verileri silin diyor x-plore den giriyorum c diski ne bakıyorum içinde kayıtlı hiç bişi yok ama öyle bir hatayla karşı karşıyayım bunu nasıl engelleyebilirim artı nemesis programı benim tlfnu okumuyor ve şöyle bir hata veriyor -->0 file(s) found hiç bir şlem yapamıyorum nss te :S
Şimdiden Allah Razı Olsun s.a.

omer08080

Üye
Arkadaşım bendede vardı öyle bi sorun.
Dene inş olur o sıkıntıyı bende biliyorum msj biLe alamıosn :S
Şimdi "web"e gir web'den "seçenekler" Gelişmiş seçenekler
"Önbelleği sil" "çerezleri sil" de
İnş olur selametle.. Olursada buraya yaz olmamışsa başka bi yol bulabilirm

azrail_

Üye
    Konu Sahibi
benim tlf hafızasında 24 mb boş şimdi birden bire hafıza dolu diyor sonra ya hep öle oluyor yada tlf kapatıp açtıgımda b,r müdded yine öyle ama sonradan düzeliyor :S ve konuma baktıgın için Allah Razı Olsun (F)

omer08080

Üye
Hard format atmayı denesen ! ?

azrail_

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım en son bunu yapacam ve omer kardeş bi soru soracam inş sana ben tlfnu güncelledım ing oldu ve ben ettim etmedim türkçe yapamadım en son tamire yolladım adam yaptı sagolsun dedım neden ing oldu bana dedi bu en son çıkan uptadenin türkçesi yok benı sana soracagım soru su ing olmadan en son uptadeyı yapabılırmıyım inş ??? nemesis programı benim tlfnu okumuyor bu arada :S

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben sana yardımcı olmaya çalışayım.senin cihazını nemesis programı görmüyorsa vede senin elinde son versiyonun türkçe dil kodu yoksa yine ing.olacaktır cihazın.

omer08080

Üye
Evet kardeş NSS Tel'ini görmüyorsa ve uptade edersen türkçeleştiremezsin..
Bence hiç deneme..
Bide bişey adam senin telf'nunu türçleştirdi son yaptıgın uptademi yoksa baska bi uptade atarakmı türkçeleştirdi ?

jokeroo

Üye
La formata gerek yok :kro2: ah keratalar n73 e yıllarımı verdim ben iyi dinleyin şimdi telefona xplore yüklü ise gizli klasörleri göster diyin sonra c / data / lifeblog içindeki herşeyi silin silinmiyor diyecektir ama gerekli içerikler silimiştir.. Ondan sonra c / system klasörünü silin korkmayın bişey olmaz çünkü S60 3rd lerde private ve sys önemli artık systemi silin.. Ve telefonu kapatıp açın.. Ondan sonra Uygulamalar klasöründeki lifeblog a girin seçenek / ayarlar / öğe türlerine girin tüm işaretlileri kaldırın... Sonra lifeblogdan çıkın telefonu kapayıp açın olay bitmiştir :) deneyen yazsın lütfen

bi tşk haketmşmdir umarım :eller:

volcapan

Üye
teşekkürler

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
benim tel hafızasıda gittikçe doluyor üff

darkghost92

Üye
jokero ben öyle yaptım ama ondan sonra lifeblog'a gireceğim zaman dikkat telefon hafızası dolmak üzeri bazı verileri silin diyo

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bir hard format işini görür senin :spr

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hard format tabiiki işini görürde.neden cihazın hafızası bukadar çabuk doluyor,önce bunu bilmek lazım.format atacak 1 hafta sonra yinemi hard format atsın yazık ama cihaza.kardeş sen mesajlarını telefon hafızanda saklıyorsan ondanda olabilir.mesajlarını hafıza kartına kabul et.biliyorsundur ama ben yinede söylim.mesajlar>ayarlar>diğer>buradan hafıza yı değiş.

tr qwe

Üye
La formata gerek yok :kro2: ah keratalar n73 e yıllarımı verdim ben iyi dinleyin şimdi telefona xplore yüklü ise gizli klasörleri göster diyin sonra c / data / lifeblog içindeki herşeyi silin silinmiyor diyecektir ama gerekli içerikler silimiştir.. Ondan sonra c / system klasörünü silin korkmayın bişey olmaz çünkü S60 3rd lerde private ve sys önemli artık systemi silin.. Ve telefonu kapatıp açın.. Ondan sonra Uygulamalar klasöründeki lifeblog a girin seçenek / ayarlar / öğe türlerine girin tüm işaretlileri kaldırın... Sonra lifeblogdan çıkın telefonu kapayıp açın olay bitmiştir :) deneyen yazsın lütfen

yahu şunu daha önce neden diyen almadı ben de de aynı sorun oldu ben format attım düzeldi ama işin garip yanı bir daha da olmadı...ha bir de tel hafızasına hiç bir şey kurmuyorum artık..ama systemi silmek teli patlatmayacağından eminmisiniz

death_good_12

Üye
mesaj lar hangi hafızaya kayıtlıysa o hafızayı boşalt düzelmesze mesaj at

bageran

Üye

kardes iii hoş anlatmışsın ama benım de bu sorunum var ama hiç birşey anlamadığım için deneyemedim bile gizli dosyaları gösteri falan nerden nasıl yapıyoruz hem bende xplore yüklü mü değil mi onu bile bilmiyorum ..........:(

cyprus qirL

cyprus qirL

Üye
''seçenek / ayarlar / öğe türlerine girin tüm işaretlileri kaldırın... Sonra lifeblogdan çıkın telefonu kapayıp açın ''
bende bunları yaptım ama yine ayni şeyi yapıyor :( neden yaa..!!

Üst Alt