TİZEN 3.0

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
Firefox os tizen ve ubuntunun tutulması biraz zor olacak gibi. Sailfish daha rahat tutulabilir tizenle çünkü oblarda uygulama sıkıntısı gibi bir olay yasanmayacak. Hadi desek Ubuntu da geliştiricilere falan gitti firefox asla tutulmaz. Hele birde tapatalk web os demiş nereden duydu bilmiyorum ama onu lg tek başına geliştirebilirmi sence :D

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Firefox os tizen ve ubuntunun tutulması biraz zor olacak gibi. Sailfish daha rahat tutulabilir tizenle çünkü oblarda uygulama sıkıntısı gibi bir olay yasanmayacak. Hadi desek Ubuntu da geliştiricilere falan gitti firefox asla tutulmaz. Hele birde tapatalk web os demiş nereden duydu bilmiyorum ama onu lg tek başına geliştirebilirmi sence :D
geliştirir geliştiremez orasını biz bilemeyiz lg'yi küçümseme. Ama bunların arasında ubuntunun arayüz olarak rakibi yok bence. Firefox os anlamadığım bi şekilde destekleniyo ama rezil bişey

aleranol

aleranol

Üye
Lgnin bu sıradan sknra geliştirmesi bana kalırsa imkânsız çünkü web os oldukça geri kalmış bir sistem. 0dan başlanması bike daha mantıklı

Kefelon

Üye
Tizenin apk formatindaki dosyalari destekledigi bilgisinide ogrenince samsung un android i birakmayi planladigi ap acik ortada...

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Tizenin apk formatindaki dosyalari destekledigi bilgisinide ogrenince samsung un android i birakmayi planladigi ap acik ortada...
Aslında bu mesajı görene kadar Android'i bırakmak istediğini düşünmüyordum ama gayet mantıklı geldi şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: Kefelon
mcnpl4

mcnpl4

Üye
kilit ekrani hosuma gitti. 2.0 gibi bu da paylasilcak mi acaba

Kefelon

Üye
Aslında bu mesajı görene kadar Android'i bırakmak istediğini düşünmüyordum ama gayet mantıklı geldi şimdi :)
aynen katiliyorum size isletim sistemi guzel ve akici olursa uygulama bulma derdi diye bisey olmuycak androidin butun nimetlerinden yararlanilabilecek iste bu tur mantikli ozellikleri nokia meego da yapsaydi herseyvdaha farkli olabilirdi...