Tivibu ile cepten televizyon izleme geliyor !

scuf

Üye
    Konu Sahibi
Tivibu ile cepten televizyon izleme geliyor !
Arkadaşlar bilmiyorum kullanan varmı TTNET in Tivibu adında yeni bir hizmeti var , ayda 1 tl ye tüm TV kanallarını izleyebiliyoruz bi nevi TV kartı gibi , bu Pc kısmıydı şimdiki hedefleri ise bunu Telefonlara aktarmak eğer sistemi düzgün bir şekilde ayarlayabilirlerse cepten TV izleme artık daha kolay olucak ücretide ilk 6 ay için ayda 1 tl yapacaklarmış ve ayrıca vizyona yeni çıkan filmleride 2-3 hafta sonra cepten izleme şansına kavuşacağız , böylelikle 3G kapsamındaki kanallara aylık 60-70 kontör vermeden ttnet cepte tv uygulaması ile sorunsuz Tv izleyebilicez gibi.Bunun çalışmaları son safhasına gelmiş geçen gün bir Tv kanalında tanıtımını yaptılar valla eğer böyle bişey çıkarsa vede fiyatıda makul olursa özellikle 5800 gibi geniş ekranlı ve yüksek çözünürlüklü telefonlarda TV izeleme tam bir keyife dönüşecek.

Tepkiler: whatthef., gocr, flash4242 ve 3 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
bilgi için teşekkürler

Karahasan

Emekli Yönetici
Olursa çok güzel olur...

ne zamana faliyete gecer acaba

ttgg

Üye
olursa şahane olur ... saolasın

ag400xl

Üye
üfffff be harika olur

benim tivibu üyeliğim var bu üyelik üzerinden mi cepten bağlanıcaz yoksa ayrı bi ücretmi ödücez?

bnm de tivibu üyeliğim var inşallah o üyeliklerle girilir

her telefon için geçerli olucakmı symbian yada jawa platformlu olması fark ediyormu.?

haktas70

Üye
bekliyoruz sbp 'den kurtuluruz

icecrash

Üye
tel şarzdan çıkmaz artık

bence cepte olunca pahalı olacak

güzel olur ama yanınıza batarya stoğu yaparsınız:d
birde 3g kapsama alanında olmak gerekir bence

egunay

Üye
4 gözle 2 kulakla 1 burunla bekliyorum )

TaZZzZ

Üye
sonunda tvbudan beklediğim hareket..

asi430

Üye
Cook güzel olurdu.. Bilgi için sağol..

free

Üye
Basladi galba tivibu cep.varmi gelisme

Bilgisayarda doğru düzgün hizmet veremiyorlar. telefonda mı olacakmış bu iş?

alfozo

Üye
slm arkdaşlar konya anadolu telekoma gelin sizinde bir ıptvbu'nuz olsun hemen başvurun 2 gün içinde kurulup kullanmaya başlayınız....