Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Titreşimi güçlü sesi iyi hafif telefon önerisi olan?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kofta
Üye
Konu Sahibi
Titreşimi güçlü sesi iyi hafif telefon önerisi olan?
Selamun aleykum arkadaşlar.
Bana dokunmatik OLMAYAN,titreşimi güçlü,sesi güçlü bir telefon lazım. Hafif olursa iyi olur fiyat aralığı 0-500 olabilir.
Önerisi olanlar yazarsa sevinirim.
Pringles
Üye
Abi bence dokunmatik almalısın. Alışamam deme bende öyle derdim aldığıma pişman olmuştum
kofta
Üye
Konu Sahibi
yok ben kendim için almıyorum. Bizim bir tesis var. Çekirdek eliyoruz tozu isi hiç eksik olmuyor Dokunmatiği bozulabilir.. Ben ustabaşımız için alacağım.
Makinelerin seslerinden dolayı zorlanıyor telefonu duymakta.
SheFy
Üye
nokia 5130 sesi güçlü ve hafif telefon
emreli01
Üye
Nokia N73 Saglam Ses Yüksek Ve bence Hafif
Silinen Üye 2381601
Kapalı Hesap
Nokia X2. 4 hoparlörlü ve titreşim süper güçlü ve çooook hafif. N73 e göre 2-2,5 kat hafif ve sesi 3-4 kat daha fazla ve titreşimi daha iyi. 5130 dan da iyi bu fonksyonlarına göre. Ve üstelik 5 MP kamera. Fiyatı da ucuz 275-375 tl arası.
Nokia X2. 4 hoparlörlü ve titreşim süper güçlü ve çooook hafif. N73 e göre 2-2,5 kat hafif ve sesi 3-4 kat daha fazla ve titreşimi daha iyi. 5130 dan da iyi bu fonksyonlarına göre. Ve üstelik 5 MP kamera. Fiyatı da ucuz 275-375 tl arası.