Tavsiye Titanium Backup Yedekleri

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
    Konu Sahibi
Titanium Backup Yedekleri
Arkadaşlar diyelim ben titanium backup veya başka bir programla uygulama veya oyunun yedeğini aldım.

1- Bunları nasıl geri yüklerim ?
2- Aldığım yedeği nasıl apk haline getirip paylaşabilirim ?

Lütfen yardımcı olun

NeXus 5

NeXus 5

Üye
Titanium Backup ile yedek aldıysan Titanium Backup programına girip neyi yedeklediysen onu seç ve geri yükle seçeneğine gel,yedek dosyasını nereye kaydettiysen o dosyayı göster,geri yükler.

Yedeği paylaşman faydalı değil appmonster indir ve backup de apk haline alır oyunu öyle paylaşırsın.Neden faydalı değil çünkü herkesin telefonu rootlu değil :)

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: Yedeklenen apklar sadece rootlu cihazlara mı yükleniyor?

NeXus 5

NeXus 5

Üye
:tşk: Yedeklenen apklar sadece rootlu cihazlara mı yükleniyor?
:rica:Titanium Backup apk olarak yedek almaz sadece kendi gördüğü bir dosya şekline dönüştürür ve sadece titanium backup ile yüklenir.

Appmonster ise direkt apk olarak kaydeder :)

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
    Konu Sahibi
Appmonster apk extractor gibi bir uygulama mı ?

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
    Konu Sahibi
Ama ben şöyle diyorum. Diyelim ben freedomla bir uygulamayı full sürüm yaptım bunun full apksını yapıp paylaşmak istiyorum apk extractor bunu yapmıyo. Yani oluşan apk direk bendeki gibi olacak. Dİyelim sınırsız altın yaptım aokyı yüklediğimde yine sınırsız olacak

NeXus 5

NeXus 5

Üye
Ama ben şöyle diyorum. Diyelim ben freedomla bir uygulamayı fu ll sürüm yaptım bunun fu ll apksını yapıp paylaşmak istiyorum apk extractor bunu yapmıyo. Yani oluşan apk direk bendeki gibi olacak. Dİyelim sınırsız altın yaptım aokyı yüklediğimde yine sınırsız olacak
Appmoster dene 2 saniyeni almaz zaten.
Olmazsa tek çare titanium backup yedeği paylaşmakta.

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: yardımın için

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: NeXus 5