Noks
Üye
Titanic Türk Gemisi Olsaydı Olabilecekler
- muhtemelen jack'in boy vermesini isteyen bir grup tarafından jack denize iti...lirdi.
yola çıkarken;
"bu gemiyi tanrı bile batıramaz" denmezdi.
onun yerine;
"bu gemi s..sen batmaz" denirdi.
orkestra gemi batana kadar kolbastı çalardı.
a:necati gemi yana mı yatıyo lanf:yok olm ya sağ tarafa toplanmış bizimkilerses duyulur...- gemi batıyor gemi su alıyora:anını zikim fuat gittik olum manita ile hayallerim vardıf
lm 22 binlik iddia kuponu yattı oluma:kaptan sola çevir sola hadi be hacı hadi be hacıf
lm gemi yan batıyor amuha koduklarım aşk yaşıyor.
-buz dağı bizi teğet geçti hamdolsun
-gemi batıyooooooooor!+batsın lan ne olacak? ne yaygara yapıyorsun?-kendinde misin lan sen? su kaç derece haberin var mı? buz denizindeyiz oğlum.+ya bırak ben askerde eksi 273 dereceyi gördüm.
-kıble ne tarafta kalıyor kaptan?
+komplo var abi-tabi yaaa!+türkler yaptı ya dünyanın en büyük gemisini çekemedi adamlar.-ben biliyorum abi o buz dağını oraya amerika koydu.
gemi batmaya başlamışken; bir türk diğer bir türk'e : cenabetsin dimi lan?!
yola çıkarken;
"bu gemiyi tanrı bile batıramaz" denmezdi.
onun yerine;
"bu gemi s..sen batmaz" denirdi.
orkestra gemi batana kadar kolbastı çalardı.
a:necati gemi yana mı yatıyo lanf:yok olm ya sağ tarafa toplanmış bizimkilerses duyulur...- gemi batıyor gemi su alıyora:anını zikim fuat gittik olum manita ile hayallerim vardıf
lm 22 binlik iddia kuponu yattı oluma:kaptan sola çevir sola hadi be hacı hadi be hacıf
lm gemi yan batıyor amuha koduklarım aşk yaşıyor.-buz dağı bizi teğet geçti hamdolsun
-gemi batıyooooooooor!+batsın lan ne olacak? ne yaygara yapıyorsun?-kendinde misin lan sen? su kaç derece haberin var mı? buz denizindeyiz oğlum.+ya bırak ben askerde eksi 273 dereceyi gördüm.
-kıble ne tarafta kalıyor kaptan?
+komplo var abi-tabi yaaa!+türkler yaptı ya dünyanın en büyük gemisini çekemedi adamlar.-ben biliyorum abi o buz dağını oraya amerika koydu.
gemi batmaya başlamışken; bir türk diğer bir türk'e : cenabetsin dimi lan?!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güzel ama biraz açık yazmışsın argo kelimeleri