Faturalı Tırt Telekom Sahtekarlığı!!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Tırt Telekom Sahtekarlığı!!
Sözde 10GB Sahur interneti varken faturalıda kendisi otomatik 5TL karşılığında 500MB interneti başlatıyor. 2 kez olmuş şimdi fark ettim dikkatli olun. Adiler

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: H.TOGAN

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yani Bu Durumda Haksızsın.Belki Oparatör Sahurda 500 MB Netinden Kesmeyebilirmiş Ama Kesiyor Yapacak Bişey Yok Paketi Alırken Sorman Gerekiyordu Bunu.Sonuçta Anlaşma Mevcut Adam İStersen Gündüz 10 GB Verir Gece 500 Mb Verir Yapacak Bişey Yok Maalesef.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Yani Bu Durumda Haksızsın.Belki Oparatör Sahurda 500 MB Netinden Kesmeyebilirmiş Ama Kesiyor Yapacak Bişey Yok Paketi Alırken Sorman Gerekiyordu Bunu.Sonuçta Anlaşma Mevcut Adam İStersen Gündüz 10 GB Verir Gece 500 Mb Verir Yapacak Bişey Yok Maalesef.
Yanlış anlamışsın ama şimdi açıklamaya üşeniyorum.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Sözde 10GB Sahur interneti varken faturalıda kendisi otomatik 5TL karşılığında 500MB interneti başlatıyor. 2 kez olmuş şimdi fark ettim dikkatli olun. Adiler
Arkadaşım aynı durum olmasada; bu ay benide bir güzel öptü bu adiler. Yeni nesil 500 tarifesini kullanıyorum ve her ay faturama 41₺ yansıyor bu ayki faturam 44,75₺ geldi Güncel duruma baktığımda gene 44,75₺ faturam görünüyor Galiba bu verdikleri 10gb. İnternetin parasını böyle yavaş , yavaş burnumuzdan getire getire bizden tahsis edecekler

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Arkadaşım aynı durum olmasada; bu ay benide bir güzel öptü bu adiler. Yeni nesil 500 tarifesini kullanıyorum ve her ay faturama 41₺ yansıyor bu ayki faturam 44,75₺ geldi Güncel duruma baktığımda gene 44,75₺ faturam görünüyor Galiba bu verdikleri 10gb. İnternetin parasını böyle yavaş , yavaş burnumuzdan getire getire bizden tahsis edecekler

Sanırım güncel paket fiyatı olabilir müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz. Banada 42 tl ye paketini yenile diye msj attılar yenilemek istediğimde 44.90 tl ye yenilediler :)

Bu arada hattımı taşıyacağım deyince %10 indirim uyguladılar :)

Paketinde netin olmadığı için ilk bağlantıyı senin paketinden yapması gerekiyor olabilir mi? Arayıp sordun mu?

phasan

phasan

Üye
Türk Telekom pek çekmiyor

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım güncel paket fiyatı olabilir müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz. Banada 42 tl ye paketini yenile diye msj attılar yenilemek istediğimde 44.90 tl ye yenilediler :)

Bu arada hattımı taşıyacağım deyince %10 indirim uyguladılar :)

Paketinde netin olmadığı için ilk bağlantıyı senin paketinden yapması gerekiyor olabilir mi? Arayıp sordun mu?
Bu son dediğin olabilir belki ama bunu sahur kampanyası saatleri içerisinde yapmasına sinirleniyorum. Aramadım, mail attım.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

trsword52

trsword52

Üye
Arkadaşlar geçin Faturasıza özellikle de Woopsa kafanız rahat olsun.
Daha önce bende faturalı müşterisiydim. Baktım fatura hiç sabit gelmiyor çareyi faturasız da buldum.
Şimdi 50 TL ye hediyeler hariç 27 GB internet 500 Dk her yöne 5000 sms her yöne kullanıyorum. Üstelik ek 2 GB 7TL!
Hattıma 30 TL üzeri yüklediğim için hediye internet,dakika ve sms farklılık gösteriyor..

Koradam

Üye
Türk Telekom'un müşteriye karşı bakışı :kro2: :eller: (T)

• Beğen
Tepkiler: klctr

Üst Alt