Metalnemre777
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hahhahah "gitarcı"Gitar çalanlara gitarist denir kardeşim Mesela ben 6 yıldır çalıyorum
haaa tam oldu alıntı yapan yapana
yoo tanıdık çıkarsa daha iyi muhabbet ederiz işte ama burda silelimki bi konu açıp oraya koyardık ondan dedim
Ok dostum siliyorum
Üzülme dostum tıp çok gelişti 1-2 ameliyatla düzelirsin.
Üzülme dostum tıp çok gelişti 1-2 ameliyatla düzelirsin.
ya nebilim hiç bir kız bana bakmıyo.bide bugün mahalleden bi kızdan laf yedim tipsiz diye.tak etti.bide diğer erkeklere bakıyom sevgilileri var.ben hala elizabet.
arkadaşım 14 yaşındasın. elizabetmiş töbee töbee. ne istiosun evlenmekmi istiyosun 14 yaşında. Allah:'ım sen koru noluyo bunlara böyle. daha ergen olalı 6 ay olmamıştır belki elizabet diyor. çıldırmamak elde değil
kandırmayın çocuğu yahu,şaka bir tarafa gayet sempatik bir duruşun var kardeşim.
kandırmayın çocuğu yahu,şaka bir tarafa gayet sempatik bir duruşun var kardeşim.
Kardeş boş ver tip pekte önemli olmuyor yaş ilerledikçe emin ol.Kızlar öyle tipsiz lafını falan gıcıklığına atarlar.Kendini savunmak için.Bana da tipsiz diyen oldu zamanın da şimdi öyle değil durum.Bide bu yaşta kız işi iyi olmaz.Liseye geçeceksin yakında git derslerine çalış.yigit_uzayli'nında dediği gibi yaş 14 daha ne elizabethi.Baktığın erkeklerin yaşı kaç bu arada?
Profilde yaş 26 mesajında 14 ne iş?
Kıvanç Tatlıtuğ ile bir akrabalık ?
Hm.Sağol abi.sen gitarcı mısın?
arkadaşım 14 yaşındasın. elizabetmiş töbee töbee. ne istiosun evlenmekmi istiyosun 14 yaşında. Allah:'ım sen koru noluyo bunlara böyle. daha ergen olalı 6 ay olmamıştır belki elizabet diyor. çıldırmamak elde değil
saç stilin harikaTipsizde değilsin kardeş...
Gözlerin güzel mesela.
evt 17 sene oldu ama hobi olarak yapıyorum
- - - Eklendi - - -
diyorum daha üniversitesi falan var diye ortaokulda tam bi odundumama lisede kızlar sana açılıyor
evt 17 sene oldu ama hobi olarak yapıyorum
- - - Eklendi - - -
diyorum daha üniversitesi falan var diye ortaokulda tam bi odundumama lisede kızlar sana açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?