Tio.com.tr Kapandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
Tio.com.tr Kapandı!
Tio.com.tr Kapandı!

Bu seferki kapanma hikayesinin arkasında, tahmin edildiği gibi sansür ve mahkeme kararı yok. Tio.com.tr, finansal nedenlerden dolayı kapandı.

Fiyat arama siteleri arasında hızlı çıkış yapan, sık sık güncellenen ve mobil arabirim gibi ekstra seçeneklerle kullanıcılar tarafından beğenilen web sitesi, finansal nedenlerden dolayı yayını durdurma kararı aldı. Aşağıda, fiyat arama sitesinin üyelerine gönderdiği mesaj bulunuyor.

Açıklama

Değerli Üyemiz

Fiyat karşılaştırma ve alışveriş rehberi olarak adresinde hizmet veren web sitemiz 27 Ekim 2008 tarihinden itibaren faaliyetlerini durdurma kararı almıştır. Bu tarihten itibaren Tio.com.tr üzerinden sipariş verilemeyecektir.

27 Ekim 2008 tarihine kadar vermiş olduğunuz siparişlerinize ait, iptal ve iade işlemleri sonuçlanıncaya kadar, sorumlu personelimiz sizlere hizmet vermeye devam edecektir.

Tio.com.tr olarak bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğiniz için teşekkürlerimizi sunarız.

Her türlü sorunuz için bizlere aşağıdaki iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Vendio Blş. İnt. İltşm. Tek. Hiz. Ve Tic. A.Ş.

shiftdelete.net
 


POWER

POWER

Üye
Tio nun kapanması kötü oldu. Kampanyalardan ,indirimlerden hemen haberimiz oluyordu. Yakında açılır ama merak etmeyin :)
 

omayra

Üye
Kriz her alanda etkili ve firmalar iflas bayrağını çekiyor yavaş yavaş.. Kötü bir durum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt