&&BERKAY&&
Üye
Berkay sen iyi bir kardeşe benziyorsun lakin insan hatının 4/3 hayal kurmakla geçirirmiş o yüzden kendini bu şekil hayallere kaptırmaktanda daha sana faydalı olacak yerlere yönlendir bende
yaz yaz belkı kıtap cıkarırsın ılerde ..kafam esti yazdım böle hikayeler gerilim çok hoşuma gidiyor ve ve kitaplarını okumasındanda zevk alıyorum mesleki hayallerim elbette var
mesela askeri liseye gitmek istiyorum ve hava harp okulu bunun için hergün kas çalışması ve zihinsel herşeyi yapıyorum derslerime göz gezdiriyorum ve bu sene aldığım sbs puanıda boşa çıktı maalesef çünkü als sınavı ile alınıcakmış ve 13 yaşındayım en büyük hayallerim bu arada böle hikayeler yazıyorum bazen rpg tarzı hikayeler bilim kurgu .
kafam esti yazdım böle hikayeler gerilim çok hoşuma gidiyor ve ve kitaplarını okumasındanda zevk alıyorum mesleki hayallerim elbette var
mesela askeri liseye gitmek istiyorum ve hava harp okulu bunun için hergün kas çalışması ve zihinsel herşeyi yapıyorum derslerime göz gezdiriyorum ve bu sene aldığım sbs puanıda boşa çıktı maalesef çünkü als sınavı ile alınıcakmış ve 13 yaşındayım en büyük hayallerim bu arada böle hikayeler yazıyorum bazen rpg tarzı hikayeler bilim kurgu .
Signed mi ? Yoksa indirmem ona göre ?
Signed mi ? Yoksa indirmem ona göre ?
Ne artislik yapıyon indirmessen indirme emeğe saygı arkadaşım! Bi teşekkür butonuna basmak bu kadarmı zorSigned mi ? Yoksa indirmem ona göre ?
dıkkat ette gercek bı tınercıye denk gelmeyesın bı aksam
N73 te çalışır mi hacı ona göre basacam ?
Ah Adem Abi de olacaktıNe güzel günlerdi be Abdurrahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?