Timsah'a dost morali..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love Prince

Love Prince

Üye
    Konu Sahibi
Timsah'a dost morali..
Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Bursaspor, Ankaragücü deplasmanında farka koştu.. Dost rakibi karşısında geriye düşen Timsah, ilk yarıda 5 gol buldu; yeniden zirveye kuruldu: 1-5

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü ile Bursaspor arasında yapılan karşılaşmada, her iki takımda da eksik futbolcular göze çarptı.

Ankaragücü'nde son antrenmanda sakatlanan Uğur Uçar ve Zewlakow, maç kadrosundan çıkarıldı. Her iki futbolcunun durumlarının hafta içi yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı, ancak büyük ihtimalle de çarşamba günü Tokatspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında da forma giyemeyecekleri öğrenildi.

Teknik direktör Ümit Özat, Bursaspor karşısında bu iki futbolcunun yerine Muhammet Yoldaş ve Aydın Toscalı'ya ilk 11'de forma verdi.

Ankaragücü'nde ayrıca, sakatlıkları geçen Umut Sözen ve Kağan Söylemezgiller, bu sezon ilk kez 18 kişilik maç kadrosunda yer buldular.

Sarı-lacivertlilerde, 4 haftadır kadroya alınmayan Mehmet Çakır, karşılaşmaya yedek kulübesinde başlarken, sakatlığı geçen Slovak kaleci Senecky ise bir kişilik yabancı kontenjanı olmasına rağmen 18 kişilik kadroya dahil edilmedi. Başkent ekibinde, sakatlıkları devam eden Vittek ve Bayram'ın yanı sıra sakatlığı düzelen Adem Koçak da kadroda yer almadı.

Bursaspor'da son haftalarda sürekli olarak ilk 11'de oynayan Ozan İpek, karşılaşmaya yedek başlarken, İsveçli orta saha oyuncusu Svensson da kadroya alınmadı.

Yeşil-beyazlılarda, Şampiyonlar Ligi'nde yapılan Manchester United maçında sakatlanan Ali Tandoğan'ın yerine Mustafa Keçeli görev aldı.

-TRİBÜNLER DOLDU-
Dost olan her iki takım taraftarları, Ankara'da yapılan maçta tribünleri doldurdu.

Bursaspor taraftarları, kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldururken, Ankaragücü taraftarları da taraftarları tribündeki yerlerini alarak takımlarına destek verdiler.

Karşılaşma öncesinde Bursaspor taraftarları, ısınma hareketleri yapan Ankaragücülü futbolcuları tribüne çağırarak alkışladılar. Bu hareket üzerine de Ankaragücü tribünleri, Bursaspor taraftarlarını alkışlayarak teşekkür etti.

-VALİ ALADDİN YÜKSEL STATTA-
Ankaragücü ile Bursaspor arasında yapılan karşılaşmaya, Protokol Tribünü'nde ilgi bir hayli fazla oldu.

Karşılaşmayı, Ankara Valisi Aladdin Yüksel'in yanı sıra Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, çok sayıda eski siyasetçi ve Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcıları ve il müdürleri takip etti.

-TARAFTARLARDAN STAT İSTEĞİ-
Öte yandan Ankaragücü taraftarları, maraton tribününün üstüne astıkları pankartla, Ankara Valisi Aladdin Yüksel ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten yeni bir stat istedi.

Üzerinde Yüksel ve Gökçek'in fotoğraflarının yer aldığı pankartta, ''Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım, Ankara'ya yakışır stat istiyoruz'' ifadeleri yer aldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt