Tim Cook Samsung'a Demediğini Bırakmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Tim Cook Samsung'a Demediğini Bırakmadı

, 'deki mahkemenin Samsung'a karşı önemli bir zafer kazandı. Apple'ın şu anki Cook ise bu başarı hakkındaki düşüncelerini çalışanlarıyla paylaştı. Samsung, dava sonucunda Apple'a 1 milyar ödemeye mahkum edilmişti.

Apple'ın mahkemeye "çok gönülsüz" olarak gittiğini söyleyen Cook, "Bugün, (etik) değerler kazandı ve umarım bunu tüm dünya dinliyordur" dedi. Cook, çalışanlarına gönderdiği mektupta Samsung'u ürünlerini kopylamaktan vazgeçmeleri hakkında defalarca uyardıklarını ve mahkemeye isteksiz bir biçimde gittiklerini söyledi. "Bu dava bizim için paradan ve patentlerden çok daha önemliydi. Bunun değerler ile ilgisi var. Orijinalliğe ve yeniliğe değer veriyor ve dünyadaki en iyi ürünleri üretmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bunu müşterilerimizi memnun etmek için yapıyoruz, rakiplerimizin göz göre göre kopyalaması için değil."

"Dava sırasında gösterilen kanıtlar, Samsung'un kopyalamasının bildiğimizden de öteye gittiğini gösterdi." "Jüri söyleyeceğini söyledi. Onları Samsung'un davranışını kasıtlı bulmalarından dolayı alkışlıyor ve hırsızlığın doğru olmadığı konusunda yüksek sesli bir mesaj gönderiyoruz. Her birinizin yaptığı iş için sizlerden gurur duyuyorum."

Cook, konuşmasında Samsung'u "hırsız" olarak tanımlamaktan vazgeçse de, bunu etmeye devam etmesi gözlerden kaçmadı.

Alıntıdır

Valla bu konuda Apple ne dese haklı.

Edit : Aklıma gelmişken yazayım dedim bu çalıntı olaylarından sonra Nokia ve Apple iyice can ciğer kuzu sarması oldular.Halbuki kapalı kaynak kodlu rakip bir sistemin üreticisine rakip olması gerekirken.Bunları göz önünde bulundurduğumuzda Apple'ın Samsung'a davayı cidden rekabetten değilde Tim Cook'un dediği sebeplerden açtığını anlıyorum.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
adam haklı dağılalım

Tepkiler: kullanıcıadları
    Konu Sahibi
Samsung fanları henüz damlamamışken rahat rahat konuşalım

Tepkiler: lordufuk

lordufuk

Üye
Benim emicenin samsung bayiisi var emme ben samsung beyenmiom babam zorla samsung aldırttırıyor

lordufuk

Üye
Yahu samsunga bişi olmaz adamlar koreli nede olsa dahiler ama amerikada bu oyunlara gelmez nede olsa amerika

- - - Eklendi - - -

Samsung gülün suçu ne

papakudioflu

Emekli Yönetici
samsunga bişey olmaz ama hisse degeri bir haftada 12milyar dolar duştu

Tepkiler: kullanıcıadları
    Konu Sahibi

tamam davayı kazandılar daha üstelemesinler

Hayır asıl şimdi Apple üsteleyecek bak görürsün.Samsung gibi çirkef bir şirket ise -Bende Samsung Kullanıyorum - tıpkı onun yaptığı gibi Samsung bu cihazı kopyalamayı henüz başaramadı gibi reklamlar yapabilir Iphone 5 için.Hani Samsung için reklam fırsatı falan doğdu diyorlarya.Birde Samsung'un Apple çakması olduğu tastiklenmiş gün Apple severlerin günüdür.Apple şimdi dalga geçmesin, laf atmasında ne zaman atsın dimi

- - - Eklendi - - -

samsunga bişey olmaz ama hisse degeri bir haftada 12milyar dolar duştu

12 milyar dolar Toplam 13 milyar dolara mal oldu yani.Birde üstüne zedelenen isim.Samsung ciddi zarar yapmış bu durumdan

MasteLaa

Üye
Apple dövdü simdi de yaraya tuz basıyor

ogzhnoTr

Üye
Burda iphone kullanan ve haklıymış deyip jailbreak kullananlara sesleniyorum; davalıksınız.

ismail

Üye
samsung
Sade bi kere kullandım o da E250

- - - Eklendi - - -

samsung
Sade bi kere kullandım o da E250

CasuS_87

Üye
Ne olacak bu Samsung'un hali

allahım koptum şuan. samsung bide nokianın düştüğü durumlara düşse napardınız acaba.

lordufuk

Üye
Biraz mantıklı düşünün be samsung sadece telefonmu üretiyor ki televizyon beyaz eşya foto leptop siz kafamı buluyorsunuz hiç bi marka kolay bi şekilde düşmez tamamen saçmalık 12 milyar dolarda zarar ettiği yok zarar ettiğini söyleyen arkadaş sallamayalım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...