tiltshiftmaker programı paylaşmak isteyen? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
tiltshiftmaker programı paylaşmak isteyen? :)
arkadaşlar android ve ios için olduğunu duydum ama symbian için tiltshiftmaker tarzı bir programı olup olmadığını bilen, elinde olupta paylaşmak isteyen varmı ki?

bilmeyenler içinde tiltshiftmaker ne işe yarar, fotoğrafa nasıl bir etki veriyor onada birkaç örnek veriyorum...

• Beğen
Tepkiler: tugay__25

aydogdu_c7

Üye
Haydee bu program iyiymiş

serinaga

serinaga

Üye
Bence gereksiz. PC'de yaparsın böyle bir şeyi.

KO9

KO9

Üye
yapay olarak bu kadar güzel sonuçlar elde edemiyorsun. Dslr makina birde tilt shift lens lazım...

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
Bence gereksiz. PC'de yaparsın böyle bir şeyi.

pc de zaten yapılıyor.bence autofocusu olmayan c7 ile çekilen fotolara gayet şık bi autofocus havası (hatta daha fazlasını bile) katar.zaten c7 kullanıyosun c7nin ne kadar kaliteli fotoğraflar çekebildiğini anlatmama gerek yok.sanırım tüm c7 kullanıcıları bazende olsa "yav birde autofocusu olsa" diye geçirmiştir içinden.şahsen ben çok arıyorum autofocusu.haaaa kameradan bu kadar kaliteli görüntü alamazsın ozaman dediğinde haklısın gereksiz diyebilirim kardeşim ama bahsettiğimiz cihaz c7 :) ben c7 gibi bir telefonda autofocus olmamasını kabullenemiyorum.

yapay olarak bu kadar güzel sonuçlar elde edemiyorsun. Dslr makina birde tilt shift lens lazım...

ve KO9 kardeşim her tip makine ile çekilen fotoları ps plug-in i bokeh2 ile 2 dk da dehşet fotoğraflar yapabiliyosun hiç gerek yok (birebir dslr ve normal makine fotolarını az önce denedim).ama hiç fark yok bilgine.

saygılar

distakjo

distakjo

Üye
Adını hatırlayamadım ama bundan daha iyisini yapan bi pro var. Şuan sitede mevcut. Ben bi araştırıyım, bulabilirsem eklerim.

KO9

KO9

Üye
ve KO9 kardeşim her tip makine ile çekilen fotoları ps plug-in i bokeh2 ile 2 dk da dehşet fotoğraflar yapabiliyosun hiç gerek yok (birebir dslr ve normal makine fotolarını az önce denedim).ama hiç fark yok bilgine.

saygılar
bilgi için teşekkürler bahsettiğin plug-in i araştırdım baya başarılı bir arayüzü var elinde plugin sürümp varsa pm atarmısın?

Emil_Ceferli

Üye
bu uygulama E7 icin olsa guzel olurdu aslinda :( Kameram tam bi felaket

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bu tarz bir uygulama varsa gayet güzel olabilir
photo 3d nin tekniğine benzer bir teknikle çok da kolay blur efekti eklenebilir

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Güzel bir programa benziyor :D

tugay__25

tugay__25

Üye
keşke paylaşan olsa güzel bir programa benziyor

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen güzel bir programa benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt