Tile Path Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Tile Path Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz !
Tile Path Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz.Kaçırmayın!

Popüler bulmaca oyunlarından biri olan Tile Path Windows Phone kullanıcılarına cazip bir teklif sunuyor.Windows Phone mağazasında bu teklifi kısa bir süreliğine görebilirsiniz.

Oyunun amacı belirlenmiş iki nokta arasında aynı renklerden uygun şekillerle bir yol yapmaya çalışmak.Bunu başarabilmek için aynı renkteki uygun şekilleri kullanıyorsunuz.Oyun basit gibi görünebilir ancak büyük konuşmayın.Ne kadar çok kutuyu boyayarak yaparsanız o kadar çok puan alıyorsunuz.

Normalde 5.00TL etiketiyle sunulan oyunun bir de ücretsizi var ancak ücretsiz sürümde kullanıcılar sadece en basit düzeyde oynayabiliyorlar.Siz ise şu an bu haberi okuyorsunuz ve oyunun tam sürümüne hiçbir ücret ödemeden sahip olabilirsiniz.

Kısa bir süre ücretsiz olan uygulamaya ulaşabilirsiniz.Eğer uygulama ücretli olmuşsa kampanyayı kaçırmışsınız demektir.Ama isterseniz ücretsiz sürümüne sahip olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer ve sinanozcan312

n000k

n000k

Üye
hala ücretsiz. yüklüyorum şimdi :D saol dostum bilgi için :oke:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Bugün ücretsiz abi :) Rica ederim.Yükledikten sonra deneyimlerini yazarsan süper olur :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler kardeşim, deneyelim bakalım.
Telefonumda yüzlerce oyun ve uygulama yüklü ama daha çoğunu kullanamadım, fırsatım olmuyor :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
al benden de o kadar :D resimlerine bakıyorum , az buçuk yorumlarına birde ücretsizse yüklüyorum tele.. ne ne var bilmiyorum yani telin içinde :kıskıs: . ayıptır söylemesi biri lockscreen text için konu açmışya.. bende güzelmiş dedim yükleyeyim tele dedim. mağazaya bi girdim meğersem zaten telde yüklüymüş, ne zaman yükledim Allah bilir :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Kilit ekranı uygulamalarıyla ilgili haber yapmıştım o haberde yer alan bir uygulamayı da arkadaş tek paylaşmış sanırım ondan oldu o :kıskıs:

n000k

n000k

Üye
Kilit ekranı uygulamalarıyla ilgili haber yapmıştım o haberde yer alan bir uygulamayı da arkadaş tek paylaşmış sanırım ondan oldu o :kıskıs:
belkide cigerim :) ama ben yüklemişim bu app daha önce hatırlmıyorum ne zaman yükledim. diyorumya mağazayı geziyorum hoşuma gideni yüklüyorum öyle bırakıyorum.. yani benim menüden ayrı bi WP8 mağazası yapabilirim yani. yok yok :D bide millet mağazayı fakir buluyor ya pess yani :kıskıs:

bu arada oyunu oynadım biraz. renkli tetrisi andırdı bana :D ama güzel hoşuma gitti :oke:

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
oyununnbgınısı oldum daha beginnerı gecemedim amam :) saol pylasım için

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar bu oyun gerçektende çok iyi pek başaramasamda 1341 puan yapabildim :)

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
2300 benim beginnerda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt