Tikkyler hakkinda dusunceleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
Tikkyler hakkinda dusunceleriniz?
mert icgoren ve digerleri...

ortam cocugu ortam kizi vsvs..

hakkinda dusunceleriniz merak ediyorum

mAd_girL

mAd_girL

Üye
mert içgören için bi kere böööö diğer tiki arkadaşlara gelincede toplumun gereksiz gördügüm kesimi gerci bide bunların özenti versiyonu var onları hiç katmıyorum bile..kısaca yürüyen markalar olarakta adlandırırsak yanlış olmaz sanki

MagNum

MagNum

Üye
bende sevmem öyle tipleri salla hepsini :)

delimakina

Üye
tky nedir ki örek verirmsiniz

jöly

Üye
tikky ne ben hiç duymadım :bilmem:

delimakina

Üye
aynen bende :S

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
tikky aslinda uclu kalem markasi tabi bunlar aralarinda cool olanlaara diolar :D bana gore uzerinde cakma armani prada ve waffele denen dandik seyi yemege gonullu olan kisiler tabi bunlarin kizlarida var halk arasinda kisaca denior :)

perfectlover

Üye
tikky aslinda uclu kalem markasi tabi bunlar aralarinda cool olanlaara diolar :D bana gore uzerinde cakma armani prada ve waffele denen dandik seyi yemege gonullu olan kisiler tabi bunlarin kizlarida var halk arasinda kisaca motor denior :)
:polis: :polis: :polis: Aman aman, bak zaten okuduğun okuldan bir darbe yemişsin, bir de maxicep'ten yeme. Mesajını yeniden düzenle. O ifadeyi çıkar mesajından.

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
tikky aslinda uclu kalem markasi ...
:lol2::haha: harbiden öyle :ah:

:polis: :polis: :polis: Aman aman, bak zaten okuduğun okuldan bir darbe yemişsin, bir de maxicep'ten yeme. Mesajını yeniden düzenle. O ifadeyi çıkar mesajından.
motor ifadesine takıldıysan bence gayet normal bir ifade, erkeğin tiki olanı varsa kızında motor olanı var :huhu:

" mert içgören kim yahu?" diye düşünürken =

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt