Ticari Pilot Lisansı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Ticari Pilot Lisansı
Selam Millet Ben Ticari Pilotluk Lisansını Soracaktım Sizlere Birkaç Video İzledim Ve Uçuş Okullarından Bahsediyordu Benim Anlamadığım Farklı Farklı Şeyler Söylüyorlar Her Videoda Şimdi Bir Uçuş Okulu Nekadar Para İster Ve Bazı Videolarda Dediğine Göre Önce Eğitimi Verip Sonra Çalışırken Alıyormuş Parayı Bu Mümkünmü Ve Eğitim Nekadar İsteniyor Kimisinde Eğitim Önemli Değil Diyor Kimisinde 4 Yıllık Okumak Gerekli Diyor Bir Bilgi Verirseniz Sevinirim :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Pilotluk Icin Cok Para Lazim ..
Yaklasik 20Bin TL Diye Biliyorum

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

fnldstntn

Üye
Bu lisans turune gore degisebilir...paraya gelice bu okula gore degisir...donemi 10bin tl den baslar...google a pilot nasil olunur diye yazarsan karsina herturlu bilgi cikar...

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Pilotluk Icin Cok Para Lazim ..
Yaklasik 20Bin TL Diye Biliyorum
Eğer 20 Bin İse Süper Çünkü Bazı Yerlerin Verdiği Bilgilere Göre En Ucuz Gördüğüm 40 Bin euro Bu Fiyat 90 Bin euro yu Bile Buluyo Heryer Başka Bişey Söylüyo Kısacası :)

- - - Eklendi - - -

Bu lisans turune gore degisebilir...paraya gelice bu okula gore degisir...donemi 10bin tl den baslar...google a pilot nasil olunur diye yazarsan karsina herturlu bilgi cikar...

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Google Dan Aradım Ancak Birbirinden Çok Farklı Şeyler Çıkıyor Fiyatlar Eğitim Seviyeleri Hepsi Farklı Şeyler Söylüyor Anlayamadım Birtürlü :(

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
En Iyisi Hocalarina Sormak Bence :oke:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
THY Var =P

ibrahimoh

Üye
bildiğim kadarıyla mühendislik fakültesi mezunu olman gerekiyor

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Ama O Nerde Eskişehirde THY nin Yeri :D Hava Alanına Gitmeliyim Eskişehir Hava Alanından Haftada 3 Uçak Kalkar Yani Benim Bir Hava Yolu Şirketine Bağlı Pilot Bulmam Zor Ama Eğitim Veriyorlardı Sanırım Askeri Heralde Ama Bilirler Sanırım :D

- - - Eklendi - - -

bildiğim kadarıyla mühendislik fakültesi mezunu olman gerekiyor
İzlediğim Bir Videoda Bir Hava Yolu Şirketi Kendi Kurslarında Seçim Olarak Mühendis Tercih Ediyordu Ancak Mühendislerden Yeterli Talep Olmazsa Başkalarınıda Alıyorlardı Ama Birtek Orası Ve Girmesi Biraz Zormuş Ben Direk Parayla Lisans Alınacak Veya Parayı Çalışırken Ödetecek Biryer İstiyorum Girişi Kolay :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt