fatih54102
Üye
Tibiame Oyuncuları baksın - Lamer NO:1
Tibiame oyuncuları baksın:
Ortalıkta hackerim diye gezen asalak bir insan(!) var.
Öncelikle Yaptıkları:
Yeni bir char açıp yüksek levellerle arkadaş oluyor oyuncuların genellikle çocuk olduğu için şif.r.e.s.i.ni alıyo hemen sonra xforcex e girip hackledim diyo.
Sonra diyoki Oyunda gm tagı alacam gm-xforcex olacak diyo sonra oyun içi foruma yazmış:
(saatler örnektir)
(ilk satırda görüldüğü gibi gm oldum yazıyor ama hala GM- tagı yok hatta sal*k alta geçmeyide becerememiş çizgi atmış)
11:00 - Xforcex : Bakın gm oldum ----------------
10:58 - GM-xforcex : haha
(ikinci satırı anlamasınlar diye kendi yazıyor yani normalde gm- tagı yok)
(alt satıra geçme bugunu kullanarak (kullanamayarak) bunları yazıyor)
oyuna girdiğindede gm- tagı yok haha , hatta ilginç olan yeri ikinci satırın daha önceden yazmış olması bunun nedenide ilk satırı yazarken zamanın 3 dakika geçmiş olmasıdır , yani ilk satırı yazmaya başladığında zaman 10:57 ydi yazmayı bitirdiğinde 11:00 oldu ve ikinci satırı daha önceden yazmış gibi oldu.
lamerliğin bu kadarı.
daha bitmedi:
diyoki benim charı hackleyecekmiş, dedim hackle sana istediğin herşeyi verecem.
bi sus diyor.
Artık dayamadım tibiame nin küçük oyuncularını uyarmak istedim. her lameri burada söyleyeceğim.
he bide hacker diye guild kurmuş.
Lamer Nick: Xforcex (çaldığı char asıl charı meçhul, ancak bunu kullanıyor.)
Lamer AD: Oğuz
Lamer NO: 01
Galiba maxiceptede üyeliği var : Xforcex22 diye galiba emin değilim.
Ortalıkta hackerim diye gezen asalak bir insan(!) var.
Öncelikle Yaptıkları:
Yeni bir char açıp yüksek levellerle arkadaş oluyor oyuncuların genellikle çocuk olduğu için şif.r.e.s.i.ni alıyo hemen sonra xforcex e girip hackledim diyo.
Sonra diyoki Oyunda gm tagı alacam gm-xforcex olacak diyo sonra oyun içi foruma yazmış:
(saatler örnektir)
(ilk satırda görüldüğü gibi gm oldum yazıyor ama hala GM- tagı yok hatta sal*k alta geçmeyide becerememiş çizgi atmış)
11:00 - Xforcex : Bakın gm oldum ----------------
10:58 - GM-xforcex : haha
(ikinci satırı anlamasınlar diye kendi yazıyor yani normalde gm- tagı yok)
(alt satıra geçme bugunu kullanarak (kullanamayarak) bunları yazıyor)
oyuna girdiğindede gm- tagı yok haha , hatta ilginç olan yeri ikinci satırın daha önceden yazmış olması bunun nedenide ilk satırı yazarken zamanın 3 dakika geçmiş olmasıdır , yani ilk satırı yazmaya başladığında zaman 10:57 ydi yazmayı bitirdiğinde 11:00 oldu ve ikinci satırı daha önceden yazmış gibi oldu.
lamerliğin bu kadarı.
daha bitmedi:
diyoki benim charı hackleyecekmiş, dedim hackle sana istediğin herşeyi verecem.
bi sus diyor.
Artık dayamadım tibiame nin küçük oyuncularını uyarmak istedim. her lameri burada söyleyeceğim.
he bide hacker diye guild kurmuş.
Lamer Nick: Xforcex (çaldığı char asıl charı meçhul, ancak bunu kullanıyor.)
Lamer AD: Oğuz
Lamer NO: 01
Galiba maxiceptede üyeliği var : Xforcex22 diye galiba emin değilim.