OYUNA KAYIT OLURKEN WORLD 20'Yİ SEÇİN TÜRKLERİN DÜNYASI 20. SAKIN BAŞKA WORLD'A GİTMEYİN WORLD 1 FALAN ÇOK DOLU KASAMAZSINIZ. WORLD 20 GELİN HERTÜRLÜ YARDIM YAPARIM PARA, İTEM + KASARIM DAHA NE İSTİYORSUNUZ. BU SİTEDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ=>
Arı'ların olduğu bölgeye gidiyorsun giriyorsun mağaralarına orda arı'ları kesiyorsun ve Black Honey vede White Honey Çıkıyor bunuda görevi aldığın yere veriyorsun tamamdır
Arkadaşlar lütfen yanlış bilgi vermeyelim.Türklerin en yoğun olduğu world 1 dir ki world 1'de okadar çok insan var ki item bulmak kolay,itemler aşırı pahalı değil ve tabii H U Z U R adında nezih bir guildimiz var.Küfür,argo,hakaret yasak.Ve en önemlisi guildimizdeki herkese yardımcı oluyoruz
Bu arada oyundaki adım:Mucoknght
Evet arkadaşlar tibiame'de hangi world ve kaç level olduğunuzu yazın tanışalım oyunda birlikte kasılırız . Yardım istiyenlere yardım ederiz . Guildimiz:" H U Z U R " guilde gelmek isteyen arkadaşlar bana ulaşsın
nasıl bir oyun arkadaşlar savaş strateji oyunu gibi mi bide oyun da server farkı varmi yani yeni açılan server eski server gibi yeni başlayım bende benim asıl oyun ikariam onun mobil sayfası kapandı android ve ios uygulama olarak çıktı doğal olarakta biz n8 ile oynayamaz olduk yeni uğraşlar arayış içerisindeyim
tibiame metin 2 nin mobil minyatür halidir çok güzel bi oyun arkadaşlar başlangıçta belki sevmezsiniz ama ileri ki levellerde oyunun tadıni almaya başlayacaksınız ve başından kalkmak istemeyeceksiniz
Bn oyuna yeni başladım ve silah değiştirdiğimde 6 gen kırmızı şey 3,5,2 falan olduğunda hasar veremiom ama o 0 sa hasar ver biliyorum ltf buna bi çare
Arkadaşlar ltf biraz erken cvp verelim oyunu oynayamiomm
Bide şu HUZUR guild ine nasıl girilio?
Adım: Neibar