-TiqeR- Üye arkadaşlar bi görevde kaldım yvonna honey bu görevi bilen varsa nasıl yapıldığını söyler mi ?
jetblacklife27 Üye 1 saat durmadan oynadım ve sadece 200 kb internet yedi. - - - Eklendi - - - sadece oyunu ilk başlattığında 3mb gidiyor
1 saat durmadan oynadım ve sadece 200 kb internet yedi. - - - Eklendi - - - sadece oyunu ilk başlattığında 3mb gidiyor
mexfacckk22 Üye -TiqeR-' Alıntı: arkadaşlar bi görevde kaldım yvonna honey bu görevi bilen varsa nasıl yapıldığını söyler mi ? Genişletmek için tıkla ... kardeş hornetlere git orada mağaralara gir. 1 mağarada adam bulcan. Oradan sonra hornet kes içinde 1 black honey 1 tanede white honey bulcan onları görevi aldığin yere götür tamam - - - Eklendi - - - severus snape' Alıntı: görevleri yapmak gerekli mi?yani görevleri yapmadanda rahat gelişebilir miyiz Genişletmek için tıkla ... görev almadan gelişmen çok zor. Ama premium alırsan çok kolay olur.
-TiqeR-' Alıntı: arkadaşlar bi görevde kaldım yvonna honey bu görevi bilen varsa nasıl yapıldığını söyler mi ? Genişletmek için tıkla ... kardeş hornetlere git orada mağaralara gir. 1 mağarada adam bulcan. Oradan sonra hornet kes içinde 1 black honey 1 tanede white honey bulcan onları görevi aldığin yere götür tamam - - - Eklendi - - - severus snape' Alıntı: görevleri yapmak gerekli mi?yani görevleri yapmadanda rahat gelişebilir miyiz Genişletmek için tıkla ... görev almadan gelişmen çok zor. Ama premium alırsan çok kolay olur.
mexfacckk22 Üye xone0x' Alıntı: Nasil oyun bende oynamak istiyomda guzel mi indirimmi? Genişletmek için tıkla ... Kardeş güzel oyun indir dene. Vord 30 da oynuyorum gelirsen word 30 a yardımcı olurum
xone0x' Alıntı: Nasil oyun bende oynamak istiyomda guzel mi indirimmi? Genişletmek için tıkla ... Kardeş güzel oyun indir dene. Vord 30 da oynuyorum gelirsen word 30 a yardımcı olurum
mexfacckk22 Üye batubower' Alıntı: oyun sorunsuz yüklendi simgesine dokunuyorum ama oyun açılmıyor c5-03 Genişletmek için tıkla ... Kardeş bendede yapıyordu sildim tekrar yükledim sorun çözüldü. Ama yinede olmazsa soft format at o zaman düzelir. - - - Eklendi - - - xone0x' Alıntı: Geldim bocekler var onlari kesiyom hosuma gitti oyun 2 boyutlu falan Genişletmek için tıkla ... Kardeş oyundaki ismini yaz ben sana ulaşçam
batubower' Alıntı: oyun sorunsuz yüklendi simgesine dokunuyorum ama oyun açılmıyor c5-03 Genişletmek için tıkla ... Kardeş bendede yapıyordu sildim tekrar yükledim sorun çözüldü. Ama yinede olmazsa soft format at o zaman düzelir. - - - Eklendi - - - xone0x' Alıntı: Geldim bocekler var onlari kesiyom hosuma gitti oyun 2 boyutlu falan Genişletmek için tıkla ... Kardeş oyundaki ismini yaz ben sana ulaşçam
mexfacckk22 Üye xone0x' Alıntı: One0 kabul etmedi barbados yazdim 3 lwl oldum ama telefonu sarj takcam simdi Genişletmek için tıkla ... Sajdayken oyna ben öyle yapıyorum şu an - - - Eklendi - - - batubower' Alıntı: cfw kullandığmdan açılmıyor olabilir mi Genişletmek için tıkla ... kendi sitesinden mi indirdin?
xone0x' Alıntı: One0 kabul etmedi barbados yazdim 3 lwl oldum ama telefonu sarj takcam simdi Genişletmek için tıkla ... Sajdayken oyna ben öyle yapıyorum şu an - - - Eklendi - - - batubower' Alıntı: cfw kullandığmdan açılmıyor olabilir mi Genişletmek için tıkla ... kendi sitesinden mi indirdin?
Van Hohenheim Üye mexfacckk22' Alıntı: Sajdayken oyna ben öyle yapıyorum şu an - - - Eklendi - - - kendi sitesinden mi indirdin? Genişletmek için tıkla ... Evt tibame.com dan indirdim
mexfacckk22' Alıntı: Sajdayken oyna ben öyle yapıyorum şu an - - - Eklendi - - - kendi sitesinden mi indirdin? Genişletmek için tıkla ... Evt tibame.com dan indirdim