Thunderhawk Web Browser

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suvaribey

Üye
    Konu Sahibi
Thunderhawk Web Browser
Bundan tam 2 ay önce cep telefonuma bir browser yükledim. Adı "ThunderHawk" web browser. Şimdiye kadar kullandığım tüm browserlerden daha iyiydi. Ne Opera, nede Netfront bunun kadar kullanışlı ve hızlı değil. Hem hızlı hemde bilgisayarda gördüğünüz sayfa yapısının aynısını veriyordu. Bu programı kurunca 45 gün deneme sürümü olarak kullanabiliyorsunuz. Ama o süre bittikten sonra maalesef birdaha kullanamıyorsunuz. Çünki servere bağlanıp, sizin imei numaranızı görüyor. Dolayısı ile telefona format atıp tekrar kur diyenleriniz varsa bile maalesef olmuyor. Çünki çok denedim.

Uzun lafın kısası bu browserin cr*ack veya ****** gibi bir numarasını bilen arkadaşlarımız varsa lütfen yardım etsin. Senelik üyeliği 49$ olduğu için alamıyorumda. Ama şuna inanınki bir cep telefonu için şimdiye kadar gördüğüm en güzel program bence. Adeta telefonunuz bir laptop oluyor.

İnternetteki resmi sitesinin adresini aşağıda veriyorum. Resimleride mevcuttur. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla...

suvaribey

Üye
    Konu Sahibi
Bilen yokmu hiç arkadaşlar.

eon

Üye
bende denedim bu programi, ama yine de opera diyorum...

bilgekralll

Üye
Arkadaslar bana hic deneme zamani bile vermedi ya kac gundur pesindeyim yaa

kaan0

kaan0

Üye
opera ne olursa olsun her siteye giriyo.. Skyfire da çok güzel onları tavsiye ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt