This Could Hurt Free v1.0.3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
This Could Hurt Free v1.0.3

Gerekli Android Sürümü: 2.1+
Market linki:
İndirme linkleri:
SD dosyaları: -

pars_thlaspi

pars_thlaspi

Üye
Dostum keşke sd dosyasını koyabilseydin vifi yokta

- - - Eklendi - - -

yeri değil ama bişey sorucam laptobu vireles olarak kullanma diye bi olay var ağ ve paylaşım merkezinden bağlantı veya ağ kur diye devam edince orda kablosuz geçici ağ kur diye bi seçenek bulunmakta ordan yapılıyo benim sorunumsa kablosuz geçici ağ kur seçeneği bulunmamakta pc vista ve herşey format attıktan sonra başladı ve o seçenek kayboldu bütün diriverleri yükledim ama nafile hiç biryerde cevap bulamadım maxicepte bilen yada kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim saygılar

- - - Eklendi - - -

bilen yokmu arkadaşlar acil bilgisayarı kablosuz modeme dönüştürmem lazım :ağlarım:

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Dostum keşke sd dosyasını koyabilseydin vifi yokta

- - - Eklendi - - -

yeri değil ama bişey sorucam laptobu vireles olarak kullanma diye bi olay var ağ ve paylaşım merkezinden bağlantı veya ağ kur diye devam edince orda kablosuz geçici ağ kur diye bi seçenek bulunmakta ordan yapılıyo benim sorunumsa kablosuz geçici ağ kur seçeneği bulunmamakta pc vista ve herşey format attıktan sonra başladı ve o seçenek kayboldu bütün diriverleri yükledim ama nafile hiç biryerde cevap bulamadım maxicepte bilen yada kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim saygılar

- - - Eklendi - - -

bilen yokmu arkadaşlar acil bilgisayarı kablosuz modeme dönüştürmem lazım :ağlarım:

Kardeş bu oyun öyle büyük bir oyun değil.Apk dosyasını indir ve kur daha sonra oyuna gir bu kadar.Her oyunun sd dosyası ayrı olmaz.Genelde büyük dosya içeren oyunlarda olur.Küçük grafikli ve boyutlu oyunları direk apk kurup oynayabilirsin.

Remember Me

Remember Me

Üye
Kardeş bu oyun öyle büyük bir oyun değil.Apk dosyasını indir ve kur daha sonra oyuna gir bu kadar.Her oyunun sd dosyası ayrı olmaz.Genelde büyük dosya içeren oyunlarda olur.Küçük grafikli ve boyutlu oyunları direk apk kurup oynayabilirsin.
bodycimurat kardeş,yanılıyorsun bu oyunun sd dosyası var her apk nin sd dosyası ama büyük boyutlu olanların...

aşağıdaki linkten önceden açtığım this could hurt konusu mevcut...
http://www.maxicep.com/android-oyun/this-could-hurt-1-0-2-zevkli-bir-oyun-723238.html

jatvalca

jatvalca

Üye
eğlenceli bir oyun daha teşekkürler

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...