Yine de uygulamayı çok beğendim güzel olmuş tebriklerŞuan pek vakit ayıramıyorum. Ayırdığımda da daha çok kişiye ulaşabilecek ve benim sadece kodlama yapmamı gerektirecek işler yapıyorum. Mevduat uygulamasının hedef kitlesinin az olduğunu ve bu uygulamayı yapabilmem için öncelikle konu ile ilgili fikir sahibi olmam gerektiğini biliyorum. Bu yüzden şimdilik böyle bir planım yok. Ama vaktim olduğunda böyle bir uygulama da yapmak isterim. Çünkü Windows Phone Mağazasına Türkler olarak daha çok uygulama koymamız gerektiğine inanıyorum.Konuyla alakasız olacak ama uygulamalarınız gerçekten çok güzel tebrik eder ve başarılarınızın devamını dilerim. Mağazada hiç olmadığından dolayı soyluyorum bi mevzuat programı yapabilir misiniz ilerleyen zamanlarda yada böyle bir planınız varmı
Şuan pek vakit ayıramıyorum. Ayırdığımda da daha çok kişiye ulaşabilecek ve benim sadece kodlama yapmamı gerektirecek işler yapıyorum. Mevduat uygulamasının hedef kitlesinin az olduğunu ve bu uygulamayı yapabilmem için öncelikle konu ile ilgili fikir sahibi olmam gerektiğini biliyorum. Bu yüzden şimdilik böyle bir planım yok. Ama vaktim olduğunda böyle bir uygulama da yapmak isterim. Çünkü Windows Phone Mağazasına Türkler olarak daha çok uygulama koymamız gerektiğine inanıyorum.