KinG Tornado
Üye
kendisini forumda göremiyorum ne zamandır en son gta san andreas türk ctiy üzerinde çalışıyordu
Uğraşan olsun bakalım. Olmazsa bi'denerim.
Yapmak sorun değil. PC için olan yamayı indirip oyuna ekleyeceğim. Ama oyun benim telefonda çalışmıyor. Yapsam test etme imkanım yok.
Şu Seasons Olayı Nedir 2. Bölüm Kapalı Para İstiyor Yokmu Bir Yolu
Yapsan 1. Sen 2. Levent Abi Yapar Zaten
İnsaallah yapabilirsiniz oyunu yükledik fakat hiç bir şey anlaşılmıyor ki ıngilizce aşırı derecede istiyorUğraşan olsun bakalım. Olmazsa bi'denerim.
Dediğim gibi test etme imkanım yok. Size de çalışmayanı vermek istemem.İnsaallah yapabilirsiniz oyunu yükledik fakat hiç bir şey anlaşılmıyor ki ıngilizce aşırı derecede istiyor
Kardeşim sen söyle nr yapacağımı ben indiririm sen söyle belki ben yapabilirim ilk denememYapmak sorun değil. PC için olan yamayı indirip oyuna ekleyeceğim. Ama oyun benim telefonda çalışmıyor. Yapsam test etme imkanım yok.
Çok uzun…Kardeşim sen söyle nr yapacağımı ben indiririm sen söyle belki ben yapabilirim ilk denemem
Çok uzun…
Ama dil dosyasının uyumluluğu da var. Bir sürü testten geçirmek gerekir.Aynen Çok Uzun Ama Hazır Gibi Bişey Yama Var Ben Şuan İçin İndirip Deneyemem Ancak Senin Yaptığını Deneyen Çıkarsa Her Türlü Destek Çıkacaktır Herkesten
Aynen türkçe yamasi olur umarım
Turkce yama yapan adamın evinin kapısında yatarım: )
Pc için turkce yamalı sürümünü mü kardeşim ne olur yap ya ingiliz cem sıfır bilgisayarda yok telefondan oynayabilirim sadecebana surumu atarsaniz ben denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?