ÇalıştırAmazsın usta çalışmıyor. Aramadığım bakmadığım köşe kalmadı. 2gb lık tam oyun dosyasını indirdim gene yok aynı hata. Yok klasör ismi deiş. Yok orjinal uygulamayı indir sonra apk yı kur sonra ismini gne deiş felan filan olmuyor. Ya dicemki adamlar açığı kapattı adamın 5 ay önce yayınladığı apk ve full 2gb obb dosyası kuruom gene yok.
Usta oyunu çalıştırdım. Bak çok ince bir ayrıntı var. Ama çalışıyor. Cevap biraz geç olacak ama. Oyunu önce tam olarak marketten bedava indir. Kurulum bitti deyince Sakın oyuna girme Dosya yönetici ile android/obb konumuna git "com.telltalegames.walkingdead200" isimli klasörün adını "com.telltalegames.walkingdead2001" olarak değiş. Uygulamayı sakın yine çalıştırma. Ayarlar dan uygulamayı kaldır ve elinde ilaçlı olan uygulamayı yükle. Oyunu yine çalıştırma. Yine dosya yönetici ile android/obb konumuna git yaptığın isim değişikliğini geri al yane ismi yine "com.telltalegames.walkingdead200" olarak değiş. Oyunu şimdi çalıştır. Anladığım kadarıyla bu doğrulama hatasını vermesinin nedeni Oyunu kurduktan sonra yane orjinal halini marketten kurduktan sonra her klavuzda çalıştır denmesi. Ama çalıştırınca zaten o inmiş dosyaları orjinal apk ya göre doğruluo bizde ilaçlı uygulamayı kurunca haliyle hata verio. Adım adım yazdıklarımı takip et. Tabiiii hala ilgileniosan