The Walking Dead: Dead Reckoning v1.0.1 Android ( Zombilerle savaşın )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
The Walking Dead: Dead Reckoning v1.0.1 Android ( Zombilerle savaşın )

A zombie game is always a good game to play. There are lot of zombie games in Android market, and to be honest plants vs zombies is my favorite one. But this game, The Walking Dead: Dead Reckoning v1.0.1 is not a game you can find in Android market, because we actually find it in Android market.

Anlatım alıntıdır.
Oyun seçimlere dayalı olarak ilerliyor. Örneğin bir ses duyuyorsunuz karşınıza seçim geliyor x tarafına doğru gideceksiniz veyahut y tarafına doğru... Bu şekil gidiyor ve ilk başta olayların nasıl gerçekleştiğini gösteriyor

İngilizce bilmiyorsanız yüklemeyin derim anlamsız olur çünkü oyunda diyaloglardan hareketle bir şeyler yapıyoruz yaptığımız yanlış seçimler ölmemize neden olabilir

[video=youtube;xdf-sRtcO_s]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xdf-sRtcO_s[/video]

• Beğen
Tepkiler: -efşan

blacktalon

blacktalon

Üye
keşke biraz acıklasaydın diziyi izliyorum oyunu güzeldir ins.

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
deneme fırsatım olmadığı için bir yorum yapamadım.

Şöyle alıntı bir anlatım ekliyim.
Oyun seçimlere dayalı olarak ilerliyor. Örneğin bir ses duyuyorsunuz karşınıza seçim geliyor x tarafına doğru gideceksiniz veyahut y tarafına doğru... Bu şekil gidiyor ve ilk başta olayların nasıl gerçekleştiğini gösteriyor

İngilizce bilmiyorsanız yüklemeyin derim anlamsız olur çünkü oyunda diyaloglardan hareketle bir şeyler yapıyoruz yaptığımız yanlış seçimler ölmemize neden olabilir

Birde ilk mesaja oyunun videosunu ve altarnatif link eklendi.

Peocawe

Peocawe

Üye
Diziyi hiç kaçırmam favorimdir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt