THE-TNİY-BANG-STORY fu ll OYUNUNU ARIYORUM

Sponsorlu Bağlantılar

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
    Konu Sahibi
THE-TNİY-BANG-STORY fu ll OYUNUNU ARIYORUM
The Tiny Bang Story full sürümü tüm bölümler olsun ve de apk dosyaları ve sd dosyalarını da arıyarıyorum play storede ücretli bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar. Diğer çoğu siteleri denedim olmadı oyun yarıda kesiliyo birşeyler oluyo felan. Lütfen bana bu oyunun apk ve sd dosyalarının ya link atarsanız veyada buraya indirme linkini verirseniz sevinirim. Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum saygılarımla kurban bayramınızı kutlarım herkeze iyi bayramlar.
 


Buğra

Buğra

Admin
tıklayarak apk dosyasını indirmeyi deneyin olmaz ise tıklayarak diğer link üzerinden deneyin. oyunun güncel modlu apk dosyasını bulamadım.
 
fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim bir deneyeyim size haber veririm. Sağolasın kardeşim. Apk dosyası iniyor şimdi. Sd dosyalarını bir şekilde bulup veyada oyun içimden indirmeyi deneyeyim.
The application is incorrectly configured.Check that the package name and signing certificate match the client ID created in Developer Console.Also, if the application is not yet published, check that the account you are trying to sign in with is listed as a tester account.See logs for more information. Böyle ingilizce yazı geliyor, türkçesi ise Uygulama yanlış yapılandırılmıştır. Paket adı ve imzalama sertifikasının Geliştirici Konsolu'nda oluşturulan müşteri kimliğiyle eşleşip eşleşmediğini kontrol edin. Ayrıca, uygulama henüz yayınlanmadıysa, oturum açmaya çalıştığınız hesabın bir test hesabı olarak listelendiğini kontrol edin. Daha fazla bilgi için günlükleri gör Tamam ve oyun yarıda kilitleniyor ve tekrar girdimmi başa dönüyor ne yapmam gerekiyor. Play oyunlar uygulamasını da yükledim bağlanıyor ama yinede aynı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
    Konu Sahibi
Bu oyunun diğer bölümlerinin apk dosyalarını nasıl bulabiliriz acaba tüm bölümleri. Yardımlarınız içün teşekkürler. Bayramınız mubarek olsun. Herkezin.
 

Benzer Konular

kinger1905
Cevap
0
Görüntüleme
359
kinger1905


Üst Alt