The Sims 4 Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
The Sims 4 Geliyor!
THE SIMS 4 PC VE MAC İÇİN 2014’TE PİYASADA OLACAK


The Sims 4 Sim’lerin kalp ve ruhlarını ön plana çıkararak oyuncuların bu tek kişilik çevrimdışı deneyimde bugüne kadar gördükleri en şaşırtıcı, en etkileyici ve kendini en iyi ifade eden Sim’lerle daha derin bağlar kurmalarını sağlayacak. The Sims 4 oyuncuların yenilikçi araçlar kullanarak dünyalarını kişiselleştirmelerine ve yaratımlarını arkadaşları ve hayranları ile kolayca paylaşmalarına imkan verecek.

The Sims serisi dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayranının tutkusu ve yaratıcılığı ile zirvedeki yerini koruyor. Oyunun hayranlarının seriye olan bu bağlılığı, The Sims Studio ekibinin yaratıcılığını ateşleyen ve bugüne kadar 150 milyonun üzerinde satmış olan dünyanın bu en popüler simülasyon oyununu sürekli olarak geliştirmeye ve yenilemeye iten en büyük sebep.

Ayrıca oyun logosunda değişikliğe gidildi. Artık logoda sims kristali yok. Daha basitleştirilmiş bir logo kullanılmış.



Belirtmemizde fayda var The Sims 2 maxis tarafından yapılmış ve bire göre büyük farklılıklar içerdiği için dünya çapında çok beğenilmişti. EA, The Sims 3'ü farklı bir firmaya yaptırmıştı. Oyunun The Sims 2'nin biraz gelişmiş şekli olarak ortaya çıkması kullanıcıların tepkisine neden olmuştu. Sütten ağzı yanan EA bu sefer akıllı bir hamle yaparak The Sims 4'ü tekrar Maxis'e yaptırıyor. Bu yüzden Sims hayranlarının bu oyundan beklentileri büyük.

Ayrıca EA kendi sitesinde TS4 için özel bir sayfa oluşturmuş. Sayfanın logosunda 3 sim resmi dikkat çekiyor. Eğer grafikler böyle/ buna benzer olacaksa TS4 çok umut vaad ediyor denilebilir.



Sayfadaki diğer dikkat çekici resim ise sim dilinde yazılmış bu yazı. Yazının ne anlama geldiği bilinmesede önemli şeyler içeridği kesin. TS4 insanları heyecanladırmaya şimdiden başladı!



Oyun hakkında şu an bilinenler:
-EA oyuncuları kırmadı ve online mod'a yer vermedi. Oyun yine Single Player ve Offine olacak.
-The sims 3'e göre daha iyi bir grafik vaad eden TS4 aynı zamanda EA'ın deyimine göre diğer sims oyunlarından çok daha gelişmiş bir store ve buy mode ile gelecek.
-Oyunun çıkış tarihinin 2014 ortaları olması bekleniyor.
- Minumum sistem gereksinimleri belli olmayan oyunun TS3'ten hareketle en az 1.5 gb ram isteyeceği kesin gibi.


Not: Haber %25 alıntı, %75 kendi yazımdır.



----
Konu;
  • Gözükmeyen resimler düzenlenerek
  • Yeni resimler eklenerek
  • Yeni bilgiler eklenerek
Güncellenmiştir.
 


Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
bilgiler için teşekkürler
 
hikmet366

hikmet366

Üye
gelsin bakalim
 
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil, aynen gelsin bakalım.. Çok büyük umutlarım var. Eğer iyi olursa alacağım ilk orjinal sims oyunu olacak.
 

Benzer Konular



Üst Alt