yasin 41 Üye ya kardes konuyla alaka yok ama pc ye indiriyorum hafiza kartimi pc ye takinca karti okumuyo bi bilginvarsa yorum atarmisin - - - Eklendi - - - ya kardes konuyla alaka yok ama pc ye indiriyorum hafiza kartimi pc ye takinca karti okumuyo bi bilginvarsa yorum atarmisin
ya kardes konuyla alaka yok ama pc ye indiriyorum hafiza kartimi pc ye takinca karti okumuyo bi bilginvarsa yorum atarmisin - - - Eklendi - - - ya kardes konuyla alaka yok ama pc ye indiriyorum hafiza kartimi pc ye takinca karti okumuyo bi bilginvarsa yorum atarmisin
salihaydin364 Üye bilgisayarda ki hafıza kartını taktığın yer bozuk olabilir. Başka yere tak benim de pc de okumuyodu usbyi
bilgisayarda ki hafıza kartını taktığın yer bozuk olabilir. Başka yere tak benim de pc de okumuyodu usbyi
Skymich Üye seventime1' Alıntı: kardesım türkçe yazmısın ama oyun türkçe değil Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar ben isterseniz 240x320 - 320x240 Türkçeleştiririm.. ama en az 7 istek gelmeli.. - - - Eklendi - - - Esmerr MeLek' Alıntı: Türkçe Değillll Türkçe Değill ( Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar ben isterseniz 320x240 Türkçeleştiririm.. ama en az 7 istek gelmeli..
seventime1' Alıntı: kardesım türkçe yazmısın ama oyun türkçe değil Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar ben isterseniz 240x320 - 320x240 Türkçeleştiririm.. ama en az 7 istek gelmeli.. - - - Eklendi - - - Esmerr MeLek' Alıntı: Türkçe Değillll Türkçe Değill ( Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar ben isterseniz 320x240 Türkçeleştiririm.. ama en az 7 istek gelmeli..
Kaankyhn Üye Skymich' Alıntı: arkadaşlar ben isterseniz 240x320 - 320x240 Türkçeleştiririm.. ama en az 7 istek gelmeli.. - - - Eklendi - - - arkadaşlar ben isterseniz 320x240 Türkçeleştiririm.. ama en az 7 istek gelmeli.. Genişletmek için tıkla ... Aga 2020 den sa sende sims world adventure türkçe jar varmı yha uzun zamndir bulamadim
Skymich' Alıntı: arkadaşlar ben isterseniz 240x320 - 320x240 Türkçeleştiririm.. ama en az 7 istek gelmeli.. - - - Eklendi - - - arkadaşlar ben isterseniz 320x240 Türkçeleştiririm.. ama en az 7 istek gelmeli.. Genişletmek için tıkla ... Aga 2020 den sa sende sims world adventure türkçe jar varmı yha uzun zamndir bulamadim