rmft Üye Evet Arkadaşlar Sims 3' ün Yeni Versiyonu Çıktı ve İlk Kez Sizlerle Paylalıyorum, Oyunda Yeni İnşa Etme Modları Gibi Özellikler Var ve 6300' da Denemiştir OYUNU İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN Emeğimin Karşılığı Olarak Bir Teşekkür Et Butonuna Basarsanız, Çok Makbule Geçer [/QUOTE]
Evet Arkadaşlar Sims 3' ün Yeni Versiyonu Çıktı ve İlk Kez Sizlerle Paylalıyorum, Oyunda Yeni İnşa Etme Modları Gibi Özellikler Var ve 6300' da Denemiştir OYUNU İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN Emeğimin Karşılığı Olarak Bir Teşekkür Et Butonuna Basarsanız, Çok Makbule Geçer [/QUOTE]
A.F.K Üye aga tüm içtenligimle teşşekür ediyorum beni duygulandırıyonuz böyle oyunlar koyup bizleri sevindirerek )
aga tüm içtenligimle teşşekür ediyorum beni duygulandırıyonuz böyle oyunlar koyup bizleri sevindirerek )
eylül05 Üye teşekkürler emeğine sağlık kırk saat aradımğımvoyunu anca buldum saol bu yüzden başk< güzel oyun varsa onların isimlrinide yazarmısın
teşekkürler emeğine sağlık kırk saat aradımğımvoyunu anca buldum saol bu yüzden başk< güzel oyun varsa onların isimlrinide yazarmısın