0MG90 Üye Konu Sahibi Bilemiyorum ben sorun yaşamamıştım Telefon ekranı büyükse sıkıntı çıkarabiliyor
HELL BREAKER Üye Aslında ben çekerim videosunu ama kamera biraz kötü yani 720 pixel olmuyo 640 mi 680 mi öyle biseydi olur derseniz yinede cekerim mikrofon falan var
Aslında ben çekerim videosunu ama kamera biraz kötü yani 720 pixel olmuyo 640 mi 680 mi öyle biseydi olur derseniz yinede cekerim mikrofon falan var
HELL BREAKER Üye Ve bide yeni hatırladım bende o yandaki karaktet seçerken gelen ikonlar falan görünmüyor uyumluluk sorunu var
Ve bide yeni hatırladım bende o yandaki karaktet seçerken gelen ikonlar falan görünmüyor uyumluluk sorunu var
abandonware Üye HELL BREAKER' Alıntı: Android olduğu için videolu zor telefonda ekran videosu için root lazım Genişletmek için tıkla ... Android 5 ve üstünde root gerekmiyor
HELL BREAKER' Alıntı: Android olduğu için videolu zor telefonda ekran videosu için root lazım Genişletmek için tıkla ... Android 5 ve üstünde root gerekmiyor
HELL BREAKER Üye abandonware' Alıntı: Android 5 ve üstünde root gerekmiyor Genişletmek için tıkla ... Nasıl oluyor? Bende 5 var guncellemerde hangi programla yapiyoz ekran videosunu ona göre guncelliycem
abandonware' Alıntı: Android 5 ve üstünde root gerekmiyor Genişletmek için tıkla ... Nasıl oluyor? Bende 5 var guncellemerde hangi programla yapiyoz ekran videosunu ona göre guncelliycem
abandonware Üye HELL BREAKER' Alıntı: Nasıl oluyor? Bende 5 var guncellemerde hangi programla yapiyoz ekran videosunu ona göre guncelliycem Genişletmek için tıkla ... Play store'dan screen recorder adlı uygulamayı indirebilirsin.
HELL BREAKER' Alıntı: Nasıl oluyor? Bende 5 var guncellemerde hangi programla yapiyoz ekran videosunu ona göre guncelliycem Genişletmek için tıkla ... Play store'dan screen recorder adlı uygulamayı indirebilirsin.
0MG90 Üye Konu Sahibi suskunmetro' Alıntı: DATA Dosyasını göremedim nerde acaba link verirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Data dosyası da zip dosyanın içinde. Klasör var bir tane o data oluyor.
suskunmetro' Alıntı: DATA Dosyasını göremedim nerde acaba link verirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Data dosyası da zip dosyanın içinde. Klasör var bir tane o data oluyor.