"The sim card inserted in this phone does not appear to be supported" Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaryo

Onaryo

Üye
    Konu Sahibi
"The sim card inserted in this phone does not appear to be supported" Hatası
iphone u aldım. Restore ettim 4.01 e yükseldi. itunnes e bağlanmasını isted. ama ekranda böylesi bir hata çıktı."The sim card inserted in this phone does not appear to be supported". :bann: Bu konu hakkında yardım edebilecek biri va mı?

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
iphone u aldım. Restore ettim 4.01 e yükseldi. itunnes e bağlanmasını isted. ama ekranda böylesi bir hata çıktı."The sim card inserted in this phone does not appear to be supported". :bann: Bu konu hakkında yardım edebilecek biri va mı?

Cihaz hakkinda detayli bilgi verir misin 3 g mi 3 gs mi yurtdisi mi sim kilitli mi nedir birde su sekilde dene cihazi baska tlf takip pin kodunu iptal et ve tekrar tlf takip itunes a tak ama yurt disi ise o zmn baska sekilde yardim edelim

Onaryo

Onaryo

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz hakkinda detayli bilgi verir misin 3 g mi 3 gs mi yurtdisi mi sim kilitli mi nedir birde su sekilde dene cihazi baska tlf takip pin kodunu iptal et ve tekrar tlf takip itunes a tak ama yurt disi ise o zmn baska sekilde yardim edelim
Hayır yurt dışından değil. 2. el aldığım iphone 3g 16gb. Yanlışlıkla yükselttim versiyonu. Daha önce bir sorun yoktu. Dediğini bir deneyeyim. Teşeşkkürler.

Yurt dışı da olabilir. O zaman ne yapmamız gerekiyor. Pin kodunu iptal etmek işe yaramadı.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Hayır yurt dışından değil. 2. el aldığım iphone 3g 16gb. Yanlışlıkla yükselttim versiyonu. Daha önce bir sorun yoktu. Dediğini bir deneyeyim. Teşeşkkürler.

Yurt dışı da olabilir. O zaman ne yapmamız gerekiyor. Pin kodunu iptal etmek işe yaramadı.

Downgrade yapman lazim sitede 4.0.1 den 3.1.2 ye geri donus var downgrade yap daha sonra jb en sonda simlock yapacaksin sitede hepsinin yol gosterimi var takildigin bir yer olursa sorarsin gecmis olsun

Onaryo

Onaryo

Üye
    Konu Sahibi
Yardımların için teşşekür ederim. İnş. işe yarar.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Yardımların için teşşekür ederim. İnş. işe yarar.

Önemli degil ise yarar sadece iyi oku ve sonra uygula hem okuyup hem uygulama herkes yapabilir bende sende yaparsin bu arada imesini bir kontrol et int ten yurtdisi kayitli mi yaziyor bak bakalim emin ol yurtdisi tlf oldugundan

two-ba

Üye
İyi günler yurtdışından iphone geldi. the sim card inserted in this phone does not appear to be supported hatası vermeye başladı çok anlamıyorum bu işlerde iphonum 3g bildiğim kadarıyla bana yardımcı olurmusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt