Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Room 3 açılmıyor. Yardımmm!!!
Sponsorlu Bağlantılar
ıRagnaRı
Üye
Konu Sahibi
The Room 3 açılmıyor. Yardımmm!!!
Arkadaşlar telefona the room 3 yükledim. Ama oyun açılmıyor. Download failed because the resources could not be found diyor.Ne yapmam lazım??
Daha sonra bi apk bide obb dosyası olacak ilk apk dosyasını kur daha sonra Android/obb klasörünün içine obb klasörünü at çalışacaktır bende LG G2 Kulanıyorum bende çalıştı
Daha sonra bi apk bide obb dosyası olacak ilk apk dosyasını kur daha sonra Android/obb klasörünün içine obb klasörünü at çalışacaktır bende LG G2 Kulanıyorum bende çalıştı
arkadaşın söylediklerini yaptıktan sonra eğer hafıza kartı kullanıyorsan önce com.lu dosyayı telefon hafızasındaki obb klasörüne at yine aynı hatayı alırsan hafıza kartındaki android/obb klasörüne atıp denemende fayda var.
arkadaşın söylediklerini yaptıktan sonra eğer hafıza kartı kullanıyorsan önce com.lu dosyayı telefon hafızasındaki obb klasörüne at yine aynı hatayı alırsan hafıza kartındaki android/obb klasörüne atıp denemende fayda var.
beylerrrrrrrrrrr
ben the room 3 oynuyamıyorum fineproof diye bir şey geliyor öylece kalıyor hiç bir şey açılmıyor
acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmm nolur tüm oyunlarında böyle the room un
beylerrrrrrrrrrr
ben the room 3 oynuyamıyorum fineproof diye bir şey geliyor öylece kalıyor hiç bir şey açılmıyor
acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmm nolur tüm oyunlarında böyle the room un
Arkadaşlar torrent sitesinden pes2017 indirdim download failed because the resources could not be found hatası verip duruyor obb klasörüne falan attım iki defa denedim olmadı fikri olan varsa cevaplasın lütfen