The Little Engine That Could 1.01 "1.12.2010"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
The Little Engine That Could 1.01 "1.12.2010"

Iyimserlik yapabileceğiniz Little Motoru Bu animasyonlu klasik hikaye gün baştan sona interaktif eğlence dolu kaydeder.

hikaye boyunca, çocukların aktif olarak ihtiyaç duydukları da başkalarına yardımcı bir karakter inşa maceraya atılmak olarak ilgileniyoruz. gibi oyuncaklar, hayvanlar ve lezzetli davranır tren yük olarak hikaye tren renk seçmek için bir istek ile başlar. hikaye derinine, çocuk eşsiz sondaj çan ve beş özellikli motorların ıslık basarak interaktif oyun ile devam ediyoruz. Hikaye aynı sayesinde birlikte çalışma çocuk ve Küçük Motor olarak bir iklim yakın gelen bir "Bence I can" ruh onlar büyük, sarp dağ tırmanmak gibi.

Çocuklar ve yetişkinler orijinal müzikal puanı ve renkli resimlerle memnun olacaktır. Her motorun benzersiz ses ve müzik eşliğinde kendi seçkin kişiliği sayesinde vardır.

Bir zamanlar App klasik çocuk öykülerini uygulamaları geliştirme konusunda uzmanlaşmış üzerine. bir motorlu kahraman olarak bir kadın karakteri vurgulamak için bilinen ilk hikaye olduğu gibi özel bir proje "miydi Little Motoru". Mabel C. Bragg, Boston'daki bir okul öğretmeni, bu ünlü hikayenin yaratıcısı olarak atfedilir. Onu sürümü resmen Zeytin Beaupre Miller, Çocuk yayıncılık şirketi için Kitap Evi başlayan bir kadın girişimci tarafından 1920 yılında yayımlanmıştır. hikayenin çeşitli versiyonları yana üretilen ve artık çocuk edebiyatında en tüm zamanların öykülerden biri olarak kabul edilir.

ÖZELLİKLERİ:
çocuklar için ideal 2 yaş ve üzeri
animasyon
Özgün müzik eşliğinde
çeşitli bireysel sesleri ile tam anlatım
Interaktif oyun
tren rengini seçin
Yük trenin yük
çan ve ıslık beş motor duyun
dağa Little Engine Yardım

Nate Lee Müzik
Bob Workmon, Allison David Anlatım ve Noel Hunter
Bizim Minds Studio Out tarafından Featuring animasyonlar

cptalperen

cptalperen

Üye
teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...