The Hasan Season 1 Episode 3

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
The Hasan Season 1 Episode 3
Kartalı uzun bir süre sokaklarda arar ve bir sonuca ulaşamaz bu işten sıkılan Hasan ''zaten olaylar yeterince sıkıcı oldu artık bir çorba içip herşeyi düşünmem ve olayların sebeplerini kafamda toplamam lazım'' diye düşünür.Çorbacıya girer menüye bakar ve bir hindi çorbası ister menüden kafasını kaldırdığında kartal yine karşısındadır.
Kartal:Ne o hindi yemeyi seviyorsun sanırım ?
Hasan: Evet ve günlerdir seni arıyorum neden sürekli saklanıyorsun.
Kartal:Sence benim gibi biri saklanmayıp ne yapmalı bir hayvan gibi görünüyorum toplum beni kabul etmez.
Hasan: Haklısın. Son birkaç gündür metal nesneler bana daha yakın geliyor sanki diğer maddelerden ayrılar benimle bütünler sence bu neden oluyor ?
Kartal:Sonunda gücünün ne olduğunu öğrendin demek ben de zaten bunun için gelmiştim. Metal nesneleri kontrol edebiliyor musun ?
Hasan: Çok hafif olarak kontrol edebiliyorum şu anda bunu yapabiliyorum (çorba kaşığını büker)
Kartal: Etkileyici bu gücü arttırabiliyorsak çok işime yararsın.Yarın benimle şehir dışındaki ormanlıkta buluş.Sana gücünü kontrol etmeyi öğreteceğim.
Bu olaydan sonra Hasan yeni bir gücü olduğunu öğrenince çok mutlu olur. Hindi çorbasını güzelce içip çorbacıdan çıkar. Birkaç sokak geçmeden Neco koşar ve yakasından tutar.
Neco: Kartal'ın teklifini kabul ettin mi ?
Hasan: Sen kartal'ı nerden tanıyorsun önce onu söyle yoksa karşıma çıktığına pişman olursun.
Neco: Güçlerini kontrol etmeye başladın değil mi ?
Hasan: Bunca şeyi nerden öğrendin sen sadece sıradan birisin benim için önemli değilsin.
Neco:Aslında benim de güçlerim var bana da yıllar önce bir kaza oldu tıpkı sana olduğu gibi ben de daha küçük yaşımda araba kazasında öldüm sonradan morgda uyandım.
Hasan:Sonra ne oldu
Neco: Denekler olan bir yere götürüldüm. Orda kartal diye birine yem etmekten söz ediliyordu ama sonra tekrar morgda uyandım ve hemen kaçtım birkaç gün sonra fark ettim ki benim gücüm ise kimi zaman geleceği görebilmekti ama gördüğüm her geleceği değiştirdim seni okulda gördüğüm gün senin geleceğinde benimle birlikte gezdiğin bir gün kafana yıldırım düştüğü ve özel güçlere sahip olduğunu gördüm bu gelecekten ve kartaldan seni uzaklaştırmak için sana hep kötü davrandım böylece hiç benimle gezmeyecektin ve hiç güçlerini kullanamayacaktın.
Hasan:Ne sen benim bu kadar güçlü olmamı engellemeye çalıştın ve bana yardım edecek kişiyi kötü olarak gösteriyorsun sana neden inanayım ,hemen söyle yarın kartalla gidersem ne olacak.
Neco: Bunun için biraz beklememiz gerek görüntüler hemen gelmiyor.
Hasan: Yalancı !
Neco: Bana inanmıyorsan yarın şehir merkezindeki yer altı tünellerine gel seni diğer deneklerle tanıştırayım.Burda seninle fazla bile kaldım Kartal seni izletiyordur benim gitmem gerek.
Der ve koşarak kaçar.Hasan ise kararsızca düşünür yarın kartala gidip güçlerini geliştirme ve nasıl böyle olduğunu öğrenme şansı vardır veya neco ile gidip kartal hakkında söylediği yalanları kanıtlamak için necoya bir şans verecektir.
 
  • Beğen
Tepkiler: AIS ve Baydırman


Baydırman

Baydırman

Moderator
iki ucu b.klu değnek :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: AIS


Üst Alt