The Godfather II'nin resmi çıkış tarihi açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dwyane_Wade

Üye
    Konu Sahibi
The Godfather II'nin resmi çıkış tarihi açıklandı
Electronic Arts yaptığı açıklamayla PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için geliştirilen aksiyon oyunu The Godfather II'nin resmi çıkış tarihini duyurdu. 2. filmle birebir aynı olmayacak ancak zaman zaman filmin bazı anlarını yaşayacağımız oyunda 1960'lı yılların Florida, Küba ve New York'unun havasını soluyacağız.

Oldukça özgür bir oynanışa ve yeni bir dövüş sistemine sahip olacağı belirtilen oyun Avrupa'da 27 Şubat 2009 tarihinde, Kuzey Amerika'da ise 24 Şubat 2009 tarihinde piyasaya sürülecek.

mekanik

Üye
Godfather 1 oldukça aksiyon dolu bi oyundu... sürekli arka planda çalan müzik ve silah sesleri insanı oyunun içine çekmeyi başarıyo... 2.sini henüz denemedim...

buqrapper

buqrapper

Üye
oyuna gırıorum adamın tıpını fln yapıorum new game dedıgım zman ortada bıse sureklı qecıo ya hanı yuklenme seyı o hep qecıo ve oyun acılmıo hatta cumaya qıttım qeldım hala qecıo sorun ne olabılır yada sorunu yasayan warsa nasıl cozulcegını bılen warsa bı yardım etsın sımdıden tesekkrler sayqılar .. .. ..

merty24

merty24

Üye
oyuna gırıorum adamın tıpını fln yapıorum new game dedıgım zman ortada bıse sureklı qecıo ya hanı yuklenme seyı o hep qecıo ve oyun acılmıo hatta cumaya qıttım qeldım hala qecıo sorun ne olabılır yada sorunu yasayan warsa nasıl cozulcegını bılen warsa bı yardım etsın sımdıden tesekkrler sayqılar .. .. ..

oyunu nerden sağladın orjinal mı indirdinmi kopyamı

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt