The All New HTC One'ın (HTC M8) teknik özellikleri detaylandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
The All New HTC One'ın (HTC M8) teknik özellikleri detaylandı
HTC tarafından resmi olarak 25 Mart tarihinde tanıtılacak olan The All New HTC One'ın (HTC M8) teknik özellikleri detaylandı.

HTC'nin yeni akıllı telefonu 146.36 x 70.6 x 9.35 ölçülerinde ve 160gr ağırlığa sahip olacak.


Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


5 inç büyüklüğünde, 1080p çözünürlüğünde ekrana sahip olan akıllı telefon gücünü 2.3GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemcisinden alacak.

16GB dahili hafızaya sahip olan telefonun kullanıcıya ayrılan kısmı 10GB olarak karşımıza çıkıyor. 128GB'a kadar arttırılabilir microSD kart desteği ile hafıza sorununu ortadan kaldırmak mümkün kılınmış.

5MP Dual kamera ile gelecek olan akıllı telefonun batarya kapasitesi ise 2,600mAh olarak karşımıza çıkıyor.

Son olarak bu özelliklerin henüz resmiyet kazanmadığını aktaralım.
 

Ekli dosyalar



Burak Altun

Burak Altun

Üye
Umarım batarya sorunu olmaz.
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Batarya,kamerayı düşük buldum ama dual kamera olması iyidir herhalde 32 gb microsd kart yetiyor 128 gb gereksiz buldum
 
tapatalk

tapatalk

Üye
Snapdragon805 olmasi lazim fark icin
 
  • Beğen
Tepkiler: Burak Altun
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Heyt be yavrum. Pili 2k olsa bile alacağım bunu. HTC'ye karşı sempatim var. Ama keşke sanal tuş kullanmasalardı. :(
 
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Htc'den yana beklentiler her ne kadar yüksek olsada Samsung'un S5 fiyaskosundan sıyrılamayacak.Beklentileri yüksek tutan bu doğrultuda Htc One 2 düşünenlerden biride bendim.Şayet Htc büyük pastayı göremediği kanısına fazlasıyla vardım.Bir diğerinin önüne geçecek atılım yapmayacaklar aynı çizgiyi koruyacakları yönünde baskın haberler bir anlamda S5'de olduğu gibi gerçeği yansıtıyor.Tasarım konusunda kimsenin bir şikayeti olmayacak.Ram,İşlemci,Batarya, ayrıntısını bir çok insanın hala çözemediği kamerayla bu sene iflas bayrağını çekme konusunda oldukca kararlı olacak.Bunun yanı sıra 2000'in bandının üzerinde olacak olması Htc için söylenebileceklerinde önüne geçiyor.Fiyatıyla diğerlerinden sıyrılıp yüksek satış yapmak gibi bir niyeti olmayan firmanın, hep fazla gözüyle hem de istenilen özellik de telefonu piyasaya sürmeyip çıkış yakalama düşüncesi ne kadar doğru hep birlikte göreceğiz.
 
skylinegti

skylinegti

Üye
htc bu işi biliyor telefon harika...
 
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Test cihazı E bay üzerinden satışa sunulmuş. Özellikler şöyle:

Cihazın kutulu olarak satılması donanım özelliklerine de ışık tutuyor. Bunlar; 5 inçlik Full HD ekran, 2.3GHz saat hızında çalışan Snapdragon 801 yongaseti, 32GB artırılabilir dahili hafıza, 5MP çözünürlükte ön kamera, çift sensörlü UltraPixel arka kamera, HDR video, ImageChip 2 görüntü işlemcisi, 2GB RAM ve nano SIM yuvası şeklinde sayılabilir. Ancak cihazın 4K video kaydı yaptığına dair herhangi bir işaret yok.

Konuyu düzenlerseniz seviniriz. :) @ANIL
 
Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
Şaşırttı HTC beni aferin adam olacak:D Şaka maka iyi telefon valla:D
 
tapatalk

tapatalk

Üye
805 olsa cihaz daha da geç gelecek, o zamana S5 her ne kadar dandik de olsa alır yürür.
htc ne yaparsa yapsın o umrumda değilde bizim için fark yaran cihaz çıkarsın sonra batıyor mu satamıyor mu orasın bilmem
 
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arka kamere kaç piksel acaba
 
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Yine Ultrapixel zımbırtısı galiba
 
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Bence htc samsung ile dalga geçecek kadar güzel bir telefon çıkarmadı.eğer gerçekten ilk soylentilerdeki gibi bir telefon çıksaydı samsung ve sony çok zorlanacaktı.fakat şu an sadece gelecek fiyatı ile kullanıcı çekebileceğini düşünüyorum.yoksa herkes yine beş para etmeyen s5 denen zımbırtıyı alacaktır

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
ozakin70

ozakin70

Üye
Bakalim gercektende twitterda samsungu ezikledigi gibi reeldede bunu yapabilecek mi ben pek sanmiyorum yani aman aman bi ozellik eklemeyecektir ama sirf metal kasa oldugu ve 3d foto cektigi icin bile alinabilir tabi ona gore bi fiyatla;)
 
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
samsung s serilerine hep özenmiştirim ancak çok sağlam bi yapıya sahip olmadıkları için her elime alışımda dokunmatik ekranı ve kasası değişen samsunglar gözümün önüne gelir ve korkarım çok pahalılar be abi orijinal değişim 400- 450 arası
 


Üst Alt