The 7th Guest (ScummVM)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Souldreath

Souldreath

Üye
    Konu Sahibi
The 7th Guest (ScummVM)
Merhabalar arkadaşlar. ScummVM için click advanture diye adlandırılan bir oyun daha. Oyun korku öğeleri içeriyor. Oyunda altyazı seçeneği kapalı ve ingilizce olduğunu önceden belirteyim. Yine yapmanız gereken hafıza kartında bir klasöre oyunu atıp, ScummVM yi çalıştırıp, add game den o klasörü gösterip içerisine girmeden choose demek.

The 7th Guest

Oyun yine kendi uploadumdur. 5800 da şu an oynamaktayım. Beğenirseniz lütfen teşekkür etmeyi ihmal etmeyiniz.:oke:

İyi Oyunlar.

• Beğen
Tepkiler: orcusss, " Tehlike ", burock_ua ve 3 diğerleri

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler güzel oyuna benziyor

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler

warhacker

warhacker

Üye
oyun içinden bir görüntü yokmu :D burda kitap var oyunun amacı kitap sayfası çevirmekmi :D biraz anlatırmısın?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkürler

orcusss

orcusss

Üye
kardeşim yüklemelerin için çok saolda şu emulatörün oyunlarını açınca ekrandaki o zıkkım klawyeyi kaybetmenin bir yolu warmı?

Souldreath

Souldreath

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür eden herkese ben çok teşekkür ederim. Ekrandaki klavye <0> tuşuna basınca küçülmekte. Oradaki kitap oyunun intro kısmından diğeri ise oyun başladıktan sonra ilk bulmacayı çözdüğünüzde karşınıza çıkan bir görüntü.
(Oyun içi yani :D ) Ben bu oyunda daha çok ilerlemedim üst kata yeni çıktım 3. puzzle'dayım. O nedenle daha çok ekran görüntüsü koyamadım. Ama oyun zaten bilgisayar oyunu olduğu için google da ve hatta youtube da görüntüler bol bolmevcut. Link vermem gerekmez diye düşünüyorum. Ama isteyen olursa link de bulabilirim.

olciay

olciay

Üye
Teşekkürler...

ThaSkc

ThaSkc

Üye
saol aga nasıl yukleyecem bunu telefona

Souldreath

Souldreath

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli açıklamayı yaptığımı düşünmüştüm ama ScummVM emulatörünü kurduktan sonra kendisi bu konumda mevcut.
http://www.maxicep.com/symbian-os-v...unlari/broken-sword-2-for-scummvm-344429.html
Bu indirdiğiniz dosyaları açtıktan sonra, hafıza kartında bir klasöre oyunu atıp, ScummVM yi çalıştırıp, add game den o klasörü gösterip içerisine girmeden choose demek. oyun listeye eklenecektir...

ThaSkc

ThaSkc

Üye
saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt