Text and Flip Saat Paketi Sis ( bY DustoJniK )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saat 6 da ve dokuz da problem var dll dosyasına satır eklediğimde bozuluyo ya dll yi baştan yazıcaz (ki bu çok kolay değil) yada 9 yerine 'dkuz' ve 6 yerine 'alt' yazıcaz. şuan için başka bi yolu yok yani

---------- Eklendi @ 16:15:15 ---------- Yazıldı @ 15:54:52 ----------

şuan kırmızı ve mavisi mevcut isteyen olursa gönderebilirim tek sorunu dokuz ve altı diğerlerinde problem yok

ASC33

Üye
ben istiyorum bi zahmet gönderirmisin

hakan sağolasın iyi çalışma olmuş. bu yaptığını paylaşır mısın? eğer dll üzerinde çalışacaksan o zamana kadar bunu kullanırız. Teşekkürler.

mavi ;

kırmızı ;

düzeltmek için çalışacağım ama bu şekilde de kullanabilirsiniz. herhangi bir eksik görürseniz pm ile bildirin en kısa zamanda düzeltebilirim

Tepkiler: hsn6262 ve Violonist

dücane

Üye
Aynı konuyu bende açtım , burası 5 yıldız - bende 1 yorum bile yok ..

Adaletini satayım Dünyaa !

http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/yazili-saat-widgeti-ingilizce-626987.html

hocam sen konuyu daha bugün acmissin, diger arkadas acali baya oldu, gec kalmissin yani...

---------- Eklendi @ 21:37:43 ---------- Yazıldı @ 21:37:14 ----------

eline saglik üstadim, güzel calisma olmus, bravo...

Tepkiler: hakan_710
sadece emeğe saygı istiyorum

Konu Sahibi
Arkadaşım al konu senin olsun biz emek harcıyoruz widgetleri paketliyoruz kimimiz türkçeleştiriyor kimimiz yardımcı oluyor açıklama yapıyor bunların tek sebebi herkes faydalansın diye ....

Tepkiler: n000k
saat süper ya tam türkçeleştirme yapan arkadaşlar için simdiden başarılar diliyorum inşallah tam kapsamlı türkçeleştirme yaparsını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...