Tetikçi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
Tetikçi
İki arkadaş her pazar golf oynarlar. Bir pazar yine golf oynamaya hazırlanırken bir adam gelir ve onlara katılmak istediğini söyler.

Elemanlar bir birine baktıktan sonra adamın teklifini kabul ederler.

Oyun ilerler ve elemanlar adama ne iş yaptığını sorarlar. Adam: "Öğrenmek istemezsiniz. Ben tetikçiyim. Tüfek golf çantasında. Nereye gitsem onu yanımda taşırım. İstersen bir göz at" der.

Biraz beklemeden sonra biri, cesaretini toplayıp çantaya bakar. Gerçekten de orada büyük bir dürbünü olan bir tüfek vardır.

Eleman heyecanlanır ve "Vaay! Suna bak. Eminim ki bu dürbünle buradan bizim evi görebilirim." der.

Bir iki saniye baktıktan sonra; "Evvet! Görebiliyorum! Hatta pencereden yatak odasını bile görebiliyorum. İşte karım... Dur bir dakika, çıplak! Yanında da kapı komşum var, o da çıplak!" diye dellenir.

Bu adamı bir anda yıkar ve düşünmeden tetikçiye dönüp; "Bir atış için kaç para istiyorsun?" der.

Tetikçi; "Her tetiği çekişim için 500 milyon." diye cevaplar.

Eleman; "500 milyon!!?? Çok para, ama tamam. Senden iki atış istiyorum. Birincisi karımın ağzına, çok dırdırlanıyor ve dayanamıyorum buna. İkincisi ise komşumun penisine... Güzel bir ders alsın!" der.

Tetikçi kabul eder, tüfeği kaldırıp evi nisanlar ve beklemeye başlar.

5 dakikalık bir beklemeden sonra eleman dayanamayıp neden ateş etmediğini sorar.

Tetikçi cevaplar:

- Biraz daha bekle. İşi tek kursunda halletmek üzereyim.

• Beğen
Tepkiler: erdem3113

kemal21

kemal21

Üye
:kop:tek kurşun ha:kop::kop:

erdem3113

erdem3113

Üye
süperdi koptum :kop::kop::kop:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
okumuştum saol :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:ehe :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...