Testlerde Milan İlk Sırada Galatasaray Üçüncü (Superleague Formula)..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Testlerde Milan İlk Sırada Galatasaray Üçüncü (Superleague Formula)..
Dün Vallelunga'da yapılan Süperlig Formula testlerinde AC Milan'ın aracını kullanan Robert Doornbos ilk sırayı aldı.



30-31 Ağustos tarihlerinde Donington Park'ta gerçekleştiriecek ilk yarışı heyecanla bekleyen Doornbos tüm araçların eşit olduğuna, vites kutuları, motorlar ve lastikler arasında bir fark olmadığına dikkat çekerek, "Bu şekildeki araçlarla, diğerlerinden hızlı olmak gerçekten zor. Çok muhteşem bir seri olacağını düşünüyorum. Taraftarlar bunu gerçekten sevecek." diye konuştu.

Dün yapılan testlerde ilk üç sırayı elde eden pilotları yalnızca çeyrek saniye ayırdı. Dorrnbos'un ardından ikinci sırada yer alan pilot Alman Borussia Dortmund takımının sürücüsü Davide Rigon oldu. Üçüncü en hızlı isimse Galatasaray takımı sürücüsü Alessandro Pier Guidi.

Fisichella Motor Sport'un idare ettiği AS Roma aracı Enrico Toccacelo ise en hızlı dördüncü dereceyi elde ederken, Brezilyalı Astromega Flamengo ve Belçikalı Anderlecht takımlarının araçlarını geride bıraktı. Daniel la Rosa ve Max Wissel de Yunan Olympiacos ve İsviçreli Fc Basel için piste çıktılar.

Vallelunga testleri bugün ve yarın da devam edecek. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımı adına Dubai kökenli Andi Zuber kokpitte olurken, GP2 pilotları Borja Garcia ve Yelmer Buurman da İspanyol Sevilla takımı ve Hollandalı PSV Eindhoven için piste çıkacaklar.

Bu sezon seride yarışacak diğer takımlar ise Tottenham Hotspur, Glasgow Rangers, FC Porto, Corinthians ve Beijing Guoan.

--------------- Ekleme ---------------

doornbos eski bir toro-rosso f1 pilotu olduğu için milan diğer takımlara göre biraz daha avantajlı ama gs için de fena bir sonuç değil...
 
schumici

schumici

Üye
bu serinin en önemli tarafı araçlar birbirinin aynı. yani tüm iş takım taktiğine ve pilotun becerisine bakıyo
 

Benzer Konular



Üst Alt