The Shadow
Üye
Edit yapma bak bu seferferreci Adnan o resimleri görünce kalp krizi geçirmiş sen ne diyon![]()

Edit yapma bak bu seferferreci Adnan o resimleri görünce kalp krizi geçirmiş sen ne diyon![]()

o ufacık kalbi yerinden fırlamıştır yazık adamcağızınferreci Adnan o resimleri görünce kalp krizi geçirmiş sen ne diyon![]()

ferreci Adnan o resimleri görünce kalp krizi geçirmiş sen ne diyon![]()
@MaxiFailSamsung susturuyor bu aralar onu şimdi. iCloud filan heckleyemez kan davası çıkarBizim chainfire vardı o kekoyu çağırın bakem ne yapıyor?![]()

Donate hesaplamasıBizim chainfire vardı o kekoyu çağırın bakem ne yapıyor?![]()

o ufacık kalbi yerinden fırlamıştır yazık adamcağızın![]()

Edit yapma bak bu sefer
![]()

Adnan hocamızı görünce bırakmış o işleriSamsung susturuyor bu aralar onu şimdi. iCloud filan heckleyemez kan davası çıkar![]()
yok 3dmarkAntutu testine mi![]()

icloud hikaye gdrive şahaneSamsung susturuyor bu aralar onu şimdi. iCloud filan heckleyemez kan davası çıkar![]()
:

Chain Sins yarın çıkar samanyolundaAdnan hocamızı görünce bırakmış o işleri

yok 3dmark![]()
icloud hikaye gdrive şahane:
![]()

ne kadar mübarek bir insan dimiAdnan hocamızı görünce bırakmış o işleri

Siz kimsiz la cemaatiniz kac kisi olum cemaatciyim ben atara atar gidere gider bank asyada eurocuklarim var benim paralel dikdörtgen sorusu cozuyom hergün ben noluyoh le ?![]()

ne kadar mübarek bir insan dimi![]()

İnşallah,maşallah içimi ferahlatiyorsun hocam sende çok iffetli ve ahlaklı bir kadinsinne kadar mübarek bir insan dimi![]()

Hadi ben kaçtim bye

Hadi ben kaçtim bye