Tess Gerritsen - Siliniş

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Tess Gerritsen - Siliniş
Kendini bir rehine krizinin yanlış tarafında bulunca, hamile olan cinayet masası detektifi Jane Rizzoli, hayatının en mutlu saatleri olabilecek süreçte kendini tam bir kâbusun ortasında bulur.
İsimsiz, güzel bir kadın, morga ceset olarak getirilir. Fakat Boston'lu tıp uzmanı Maura Isles ceset torbasını açıp baktığında, unutamayacağı bir korku yaşar: Ceset gözlerini açar!

Hâlâ hayatta olan kadın hastaneye yetiştirilir, ama tuhaflıklar çok geçmeden ölümcüllüğe dönüşür. Kadın, son derece soğukkanlı bir şekilde güvenlik görevlisini öldürerek hastaları rehin alır... Aralarından biri hamile cinayet detektifi Jane Rizzoli'dir.

Bu şiddet eğilimli, çaresiz ruh kimdir ve istediği nedir? Gergin saatler ilerlerken Maura, Jane'in kocası FBI ajanı Gabriel Dean'le işbirliği yaparak gizemli katilin kimliğini araştırmaya başlar. Federal ajanlar aniden ortaya çıkınca, Maura ve Gabriel sıradan bir rehine krizinden çok daha derinlere uzanan bir olayla karşı karşıya olduklarını anlarlar.

Bu gizemin anahtarını sadece silahlı çılgın kadınla kapana kısılmış olan Rizzoli elinde tutmaktadır... Tabii eğer hayatta kalırsa.

arka kapak yazısından..​

 
Tepkiler: S4ToRi, Silinen Üye 166392, Revengeful ve 2 diğerleri

buketcik

Üye
korkuyorum ben bu kadından.
 
Tepkiler: Silinen Üye 166392

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bayılıyorum romanlarına. Çok kitabı var bende. Henüz almadığım romanları da var. En kısa zamanda alacağım.
 

buketcik

Üye
günahkar ve ikiz bedenler okumadıysan tavsiye ederim.birde kan gölü yada kanlı bişey olacaktı tam hatırlayamadım
 

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ben Rizzoli & Dr.Isles serisini okudum canım. Cerrah, Çırak, Günahkar bitti. Şimdi elimde İkiz Bedenler var. Onu okuyorum. Az kaldı.
Kan Gölü de var ama arkadaşa vermiştim. 1 senedir getirecek daha okuyup
 

buketcik

Üye
korkudan alıp getirememiştir.
 

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem, belki
 

_MaRaL_

Üye
Çok çabuk okuyup bitirmelisin ve silinişe geçmelisin oda harika daha doğrusu bende senin gibi bu seriye bayıldım uykumdan çalıp kitabın sonunda olacakları öğrenmek için çabalıyorum yalnız mefisto kulübü türkçeye çevrilmiş ama diğer 3 kitapdan ses yok hatıra,öldürme yeri ve sessiz kız
 

minoo

Üye
    Konu Sahibi

Siliniş'i de aldım. Kitapçıda görünce çığlık attım zaten En çok da İkiz Bedenler'deki kaçırılan hamile kadının sonunu merak ediyorum ben
 

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu yazarın okumadığım kitabı kalmadı yahu...
 

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Sen de benden sonra başladın, benden önce bitirdin Mert
İkiz Bedenler'deki kaçırılan hamile kadına ne olacak onu söyle bari çatlıyorum meraktan
 

Revengeful

Emekli Yönetici
Hadi ordan, kitabın ne zevki kalır o zaman..
 

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Hee okumadım desene sen şuna Kitap daha 2010 Kasım'da basıldı
 

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben mi okumadım ? Pınar dost kitabeni bar burada. Ben çıktığı an orjinali alıp okuyorum.

--------------- Ekleme ---------------

iPhone yuzunden yanlış yazdık anladın sen
 

minoo

Üye
    Konu Sahibi
O zaman söyle ne olacak o hamile kadına
 
Tepkiler: buketcik

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Okudum, bitirdim. Muhteşem bir sonla bitti. Tahmin edemeyeceğim bir şekilde Çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
 
Arkadaşlar bir sorum olacaktı,bu kitaplar bir seri fakat birbirlerini çok yakından takip ediyorlar mı ?
Mesela ben raslantı sonucu Günahkâr'ı okumaya başladım,aldıktan çok sonra farkettim seri olduğunu.Şimdi bu kitap öncesindekileri okumadığım için karakterlerin hayatları konusunda çok şey kaybetmiş oldum mu ?
Mesela Günahkâr'da Dr.Isles eşinden ayrılmış 3 yıl üzerinden geçmişti,önceki kitaplarda evlendiğinden bahsediyor mu ?
 

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bence okumalısın ilk iki kitabı da.
3.kitaba sarkan çok olay var çünkü. Yanlş hatrlamıyorsam Rizzoli Günahkar'ın sonunda evleniyordu. Ama eşiyle tanışması Çırak'ta. Serii olduğu için ortadan bir kitabı sadece okumak için okursun.