teşekkürlere bir çare

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürlere bir çare
Mrb arkadaşlar ben normalde bu siteye 2004den beri üyesiyim yalnız hangi yıl oldugunu hatırlamıyorum bir yenileme yapılmıştı ve benim üyeliğim bir şekilde kayboldu neyse bu önemli deil çünkü yeniden kayıt olduk demek istedigim 2004den beri sitenin müdavinlerindenim her ne kadar cok konu ekleyemesemde bildigim ve yeni buldugum konuları eklemeye çalışırım.
Sıkıntım şudur yıllardır hep "teşekkür" cvpları konuları doldurup taşırıyo konularda 25 sayfayı geçenler oluyo.
buda normal olarak aslında sorun yaratıyo nslmı
Ör: bir konu açılıyo sertifika diyelim güncel olsun, herkez teşekkürü yagdırıyo bir kişi pro yu yükleyip bir sorun yaşıyo ve konuya msj atıyo normal olarak o kişinin attığı msj 4-5-8-10-12-25 vs. sayfalarda görünüyo.
halbuki o kişinin sorununu belki başka bir kimse sormuş ve yanıt almış olabilir ama sayfalar okadar cokki bakmadan hemen soru yazıp cvp bekliyo,cvp alamayıncada ne biçim site bir cvp veren olmadı diyor (genelde yeni üyeler)
Bunun önüne bence konunun sonuna bir "TEŞEKKÜR" linki koyularak bu sorun ortadan kalkar.Teşekkür linkinin altındada teşekkür edenler görünebilir.
Böylelikle sorunlarımıza daha çabuk ve pratik bir şekilde cvplar almış oluruz.

Arkadaşlar ve adminlerim ben sitemizi seven biri olarak böle düşünüyorum
Sizinde bu konu hakkındaki görüşlerinizi almak isterim.
Teşekkürler
Anıl ERDOĞAN

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Teşekkür linki durumunu daha önce düşünmüştük, sonrasında vazgeçildi, forumumuzdaki bazı üyelerin çocuk ruhlu oluşundan dolayı birbirlerine gereksiz teşekkür yağdırmaları durumu oluşabileceğinden dolayı. Tabi bizim görevimiz bunları denetlemek, kontrol etmek ama onların gereksiz işleriyle uğraşacağımıza sitedeki farklı işlerle uğraşmanın daha uygun olduğunu düşünüyoruz...

Bahsettiğiniz konular genellikle dosya paylaşım konularında oluyor. Benim size önerim bu tarz konuları sadece dosyayı almak için kullanmanızdır. Olası bir sorunu ilgili bölümde paylaşırsanız, daha önce bu sorunu yaşamış arkadaşlar veya bilen arkadaşlar sizinle cevaplarını paylaşacaklardır.

Kimseyi teşekkür ettin diye suçlayamayız, ceza veya uyarı veremeyiz. Teşekkür butonu koymak dediğiniz gibi engel olabilir fakat bu durumda da saçma olaylar ortaya çıkacaktır. Size tavsiyemi göz önünde bulundurursanız işe yaradığını göreceksiniz...

İyi geceler. :oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Öneriniz için teşekkür ederiz.

Verdiğiniz örnek açısından bakarsak teşekkür butonu gayet mantıklı geliyor ancak van_hoijdonk'un da belirttiği gibi forumdaki bazı üyeler teşekkür butonunu rahat bırakmayacaklardır.

Verdiğiniz örnek de sonuna kadar haklısınız, ancak uygulamanın verildiği konuya yardım mesajı atan üye cevap alamadıysa bunda teşekkür mesajlarının etkisi olduğu kadar konuyu açan üyenin sorumsuzluğu da yer alıyor. Editörlerimiz dışında dosya paylaşan çoğu üye konusunu takip etmiyor, hl böyle oluncada sorular arada kalıyor.

Bir de, 15 - 20 sayfalık konularda yardım isteyen üyeler cevap alamadıkları zaman konu açarlarsa cevap alacaklardır. Üyelerimiz yardımcı olmaya çalışıyor, en azından uygulamayı paylaşan olmasa dahi ..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
van_hoijdonk ve ChavRash arkadaşlarım cok teşekkür ederim cvplarınız için

iyi çalışmalar:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Herşeyin yararı olduğu gibi zararı da bulunmaktadır biz bunu daha önce de tartıstık ve bu konuda, teşekkür butonunun olmasının tüm sorunları kökten çözecegini inanmadıgımızdan yapmadık. Arkadaslar yukarıda zaten belirtmiş bazı durumları.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
van_hoijdonk ve ChavRash arkadaşlarım cok teşekkür ederim cvplarınız için

iyi çalışmalar:oke:

Asıl teşekkürü, önerinizi ve gördüğünüz bir sorunu paylaştığınız için biz sizlere sunarız.

Tekrardan iyi geceler, forumumuzda sizi daha aktif olarak görmek üzere... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt