Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Teşekkürler
Kardeş şikayetciyim siteden insan sitenin girişine Dikkat bagımlılık yapabilir yazısını koyarbi baglandım gidiş o gidişne biçim site bu ya ne ararsan var tüm sorunlarım halloluo bu sitenin serverleri uzaya mı kurulu uzaylı mısınızkimsinizciddiyim bagımlılık yapar diye uyarı koyunşaka maka bi yana bu site kadar üyelerle ilgilenen bu kadar profosyanel düzenli site görmedim her işletim sistemine uygun oyun tema uygulama vartelefonumu burda tanıdımburası başka bi dünyabir dalıon kayboluontekrar söylüom dikkat bagımlılık yapabilir uyarısını koyunTüm adminlerden tüm site sahiplerine ve en ufak faydası olan tüm üyelere cok tesekkür ediyorum Maxi Cep Bir Numarareklam falan bişe yokmu bu sitede Allah aşkına nyle geçimini saglıyo bu site onca sacma sapan sitede sürüsüne reklam var hiç bi işede yaramıolar kurban olayım bi reklam koyun sapına kdr hakkedionuz kar gütmeyen bir kuruluş bu kadar mı süper oluraşık oldum resmen siteye

ne kadar sımley koymuşun ya türkiye çapında profosyonel bir site ve üyeleriyle

evet, cep telefonu konusunda ilk yayına başlayan ve o gün bugündür benimde bağımlısı olduğum bir sitedir. Symbian S60 V.3 ten android JB4.2.1 e geçtim hala bu siteye takılıyorum, yani ne ararsan var ve çok kullanışlı, abuk sabuk bilgiler yok. Tüm emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.

bende bağımlısı oldum günde en az 5 , 6 kere girerim

- - - Eklendi - - -

DIKKAT BAGIMLILIK YAPARRRR

ya siz nasıl bagımlısının dudak tiryakisi gibi bagımlılık mı olur
bir üyelik tarhine birde mesaj sayınıza bakın

iOSait

Üye

smiley bagimliligi olmus sende daha cok

reklamda yok değil yani şimdi demi ama gerçekten çok iyi mekan

Yaa öyle artik öyle bir hal aldiki googleya facebook yazacak yerde maxicep yaziom

- - - Eklendi - - -

Signal mi kullanion

marist

Üye
öyledir MaxiCep'm.

Nextman

Emekli Yönetici
İlgi ve alakanızdan dolayı Yönetim ve arkadaşlarım adına teşekkür eder keyifli forumlar dileriz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...